Χάρης Βαρθακούρης: «Έριξε» σπόντα στον Ανδρέα Μικρούτσικο στο αέρα του ΣΚΑΙ

Η διάθεση για κόντρα...συνεχίζεται!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: «Έριξε» σπόντα στον Ανδρέα Μικρούτσικο στο αέρα του ΣΚΑΙ

Πρεμιέρα είχε σήμερα η εκπομπή του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας Σου-Κου Family στον ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής μάλιστα βρήκε αφορμή και έριξε την σπόντα του στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Στην εκπομπή θα βρίσκεται και η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου που θα συζητάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, την γνωρίσαμε μάλιστα μέσα από το Big Brother.

Ο Χάρης, συστήνοντας της δεν έχασε χρόνο και σχολίασε:

«Να πούμε όμως ότι η Ελπίδα σε αυτήν την εκπομπή θα μιλάει, θα ακούγεται και θα συμμετέχει και δεν θα χρειάζεται να με κοιτάξει 50 φορές για να της πω πες μια κουβεντούλα γιατί…»

Όταν η Αντελίνα αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Ελπίδα απάντησε ότι δεν είναι θέμα δικό του αλλά ότι η ροή είναι γρήγορη και κάποιοι της έλεγαν αν τελικά έχει φωνή και μιλάει.

βαρθακούρης

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Την είπε» στον Χάρη για σχόλιο του περί παρενόχλησης - «Ώπα, δεν θέλω κανένα χιούμορ»

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το Σου-Κου Family με τον Χάρη Βαρθακούρη και την Αντελίνα. Οι δύο οικοδεσπότες καλωσόρισαν τους τηλεθεατές και μάλιστα δεν άργησε να έρθει η πρώτη διαφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, το θέμα που επικράτησε στην εκπομπή ήταν η σεξουαλικές παρενοχλήσεις και η Αντελίνα ως γυναίκα και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη έδωσε αρκετή βαρύτητα.

Για να ελαφρύνει το βαρύ κλίμα ο Χάρης σχολίασε με χαμόγελο «Εγώ πρέπει να σας πω ότι στο σπίτι μου δέχομαι συνέχεια σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό»

Τότε η Αντελίνα ιδιαίτερα ενοχλημένη τον διέκοψε και είπε: «ώπα, ώπα… δεν θέλω καθόλου πάνε σε αυτό το θέμα να κάνουμε οποιοδήποτε χιούμορ αυτή τη στιγμή».

«Ήθελα λίγο να ελαφρύνω την κατάσταση» έσπευσε να απαντήσει ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα να επιμένει πως «όχι, δεν είναι η ώρα να ελαφρύνουμε τη στιγμή… Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό, συγνώμη που επεμβαίνω έτσι απλά ξαναλέω πως ως γυναίκα και ως μάνα δεν δέχομαι κουβέντα. Παίρνω θέση και η θέση μου είναι πως με φτερούγες ανοιχτές είμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο ο οποίος θέλει να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που τον βαραίνει και έχει δεχθεί κάτι που τον έχει πληγώσει».