Βασίλης Καρράς: Αναβάλλεται η διαδικτυακή του συναυλία λόγω ασθένειας

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βασίλης Καρράς: Αναβάλλεται η διαδικτυακή του συναυλία λόγω ασθένειας

Αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Βασίλη Καρρά η παγκόσμια συναυλία του που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

Η επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή της συναυλίας του Βασίλη Καρρά

«ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ "ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ Ν. ΖΩΙΔΑΚΗΣ, Γ. ΚΑΨΑΛΗΣ, Μ. ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ | GLOBAL STREAM CONCERT" ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Βασίλη Καρρά η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία του με τον Ν. Μακρόπουλου και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά το επόμενο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση από τους χιλιάδες φίλους που έσπευσαν να αγοράσουν το εισιτήριό τους, αλλά θεωρήσαμε σωστό και πρέπον –σεβόμενοι τον κόσμο- αυτό να γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ισχύουν κονονικά για την νέα ημερομηνία. Η προπώληση συνεχίζεται. Ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Καρρά

Το γραφείο παραγωγής».

karras

Απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του Βασίλη Καρρά - Έτσι είναι σήμερα

Ο Βασίλης Καρράς είναι από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας. Μπορεί σήμερα, να απέχει από τον χώρο και λόγω κατάστασης της πανδημίας, αλλά και από επιλογή, ωστόσο οι επιτυχίες του παίζουν μέχρι και σήμερα.

Τελευταία εμφάνιση του Βασίλη Καρρά, ήταν στο J2us στις 6/12 και μπορεί από τότε να μην έχει περάσει πολύς καιρός, ωστόσο η αλλαγή στην εμφάνιση του είναι θα λέγαμε μεγάλη.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο επιτυχημένος τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του και πάθαμε ένα μικρό σοκ, καθώς καταλάβαμε πως τα χρόνια περνούν και όλοι μας μεγαλώνουμε.

βασίλης καρράς