Γιάννης Κότσιρας: «Μια κοπέλα ήθελε να αυτοκτονήσει αν δεν βαίναμε για καφέ»

Η περίοδος της ζωής του που τον σόκαρε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιάννης Κότσιρας: «Μια κοπέλα ήθελε να αυτοκτονήσει αν δεν βαίναμε για καφέ»

Στο Σου-Κου Family - που έκανε πρεμιέρα - μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο Γιάννης Κότσιρας και αποκάλυψε πως υπήρχε μια περίοδος που τον ακολουθούσε θαυμάστρια και τραβούσε την κατάσταση στα άκρα.

«Όταν άρχισα να γνωρίζω μεγάλη επιτυχία μέχρι το 99, με είχε πνίξει η δημοσιότητα κι ότι χάνω τα πάντα γύρω μου. Δεν μπορούσα να βγω για καφέ με τους φίλους μου και να φάμε, όπως παλιά. Είχαν αλλάξει τα πάντα αλλά όχι εγώ, το γύρω. Ακόμα κι οι γνωστοί κι οι φίλοι με αντιμετώπιζαν διαφορετικά.

Υπήρχε μία κοπέλα που με είχε ακολουθήσει κι ήθελε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν, αν δεν πίναμε καφέ και πολλά τέτοια. Έβγαινα από το σπίτι και με περίμεναν. Τελικά βρεθήκαμε για καφέ για να μην το κάνει αυτό.»

Η αποκάλυψη του Γιάννη Κότσιρα

Ο Γιάννης Κότσιρας συγκλονίζει με την αποκάλυψη για τον πατέρα του - «Δεν ήθελε ο γιος του να γίνει..»

Ο Γιάννης Κότσιρας βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη. Ο σπουδαίος τραγουδιστής προχώρησε σε μια σπάνια και συγκλονιστική αποκάλυψη για τον πατέρα του.

Ο Γιάννης Κότσιρας εξομολογήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής όσο και για τις σχέσεις που είχε με τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε:

“Έχω δουλέψει σε συνεργείο αυτοκινήτων, σε εργοστάσιο, σε οικοδομές…. Στο συνεργείο αυτοκινήτων που δούλευα ερχόταν ο Χρήστος Κωνσταντίνου, ο σολιστας. Έψαχνε έναν πιτσιρικά να βγαίνει στην αρχή του προγράμματος στο μαγαζί που δούλευε. Του είπε ο ιδιοκτήτης ότι τραγουδάω. Έκανα οντισιόν και είπα το “αετός χωρίς φτερά”. Και έτσι ξεκίνησα να τραγουδάω»

Λίγο αργότερα, ο Γιάννης Κότσιρας αποκάλυψε και πως αντέδρασε ο πατέρας του όταν του ανακοίνωσε πως θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο του τραγουδιστή καθώς και την σχέση που είχε με τον Δημήτρη Μητροπάνο:

«Με τον πατέρα μου είχαμε τσακωθεί για αυτό το θέμα. Υπήρχε η υποψία ότι θέλω να δουλεύω βράδυ. Δεν ήθελε ο γιος του να γίνει “μουσικάντης”. Τότε του είχα πει “κάποια μέρα θα πληρώνεις για να με ακούσεις”. Ψωνάρα από μικρός.. Κι έτσι έγινε. Μετά από κάποια χρόνια ήρθε στο “Περιβόλι του Ουρανού” που τραγουδούσα και ζήτησα να του στείλουν τον λογαριασμό και πλήρωσε. Την επόμενη μέρα με αυτά τα χρήματα πήγα και του πήρα ένα κοστούμι» είπε χαρακτηριστικά ο σπουδαίος τραγουδιστής.