Σάκης Ρουβάς: «Είχα ζηλέψει τον Χάρη Βαρθακούρη, έλεγα ότι θέλω να είμαι σαν αυτόν»

Εξηγεί τον λόγο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: «Είχα ζηλέψει τον Χάρη Βαρθακούρη, έλεγα ότι θέλω να είμαι σαν αυτόν»

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το Σου-Κου Family και ο Χάρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές στο νέο του σπίτι! Ποδαρικό έκαναν οι κριτές του The Voice, και ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε μια ιστορία στον Χάρη.

“Τον Χάρη τον αγαπώ γιατί έχουμε συνυπάρξει στο παρελθόν μαζί, έχουμε δουλέψει μαζί, μου έχει γράψει ένα υπέροχο τραγούδι. Τον αγαπώ για το ταλέντο του, για το πόσο εξαιρετικός τραγουδιστής είναι, εκπληκτικός συνθέτης, τον θαυμάζω πολύ.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που τον είδα, κάποια στιγμή το ’80, όταν είδα μια εκπομπή αφιέρωμα στον Γιάννη Πάριο σε ασπρόμαυρη τηλεόραση και τον είδα να τραγουδάει τα “Μάτια Μπλε” με τον πατέρα του και τον είχα ζηλέψει τόσο πολύ. Έλεγα και εγώ θέλω να είμαι σαν τον Χάρη. Δεν του το έχω πει ποτέ, αλλά τώρα το ξέρεις”, ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς.

Όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς

Χάρης Βαρθακούρης: «Έριξε» σπόντα στον Ανδρέα Μικρούτσικο στο αέρα του ΣΚΑΙ

Πρεμιέρα είχε σήμερα η εκπομπή του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας Σου-Κου Family στον ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής μάλιστα βρήκε αφορμή και έριξε την σπόντα του στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Στην εκπομπή θα βρίσκεται και η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου που θα συζητάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, την γνωρίσαμε μάλιστα μέσα από το Big Brother.

Ο Χάρης, συστήνοντας της δεν έχασε χρόνο και σχολίασε:

«Να πούμε όμως ότι η Ελπίδα σε αυτήν την εκπομπή θα μιλάει, θα ακούγεται και θα συμμετέχει και δεν θα χρειάζεται να με κοιτάξει 50 φορές για να της πω πες μια κουβεντούλα γιατί…»

Όταν η Αντελίνα αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Ελπίδα απάντησε ότι δεν είναι θέμα δικό του αλλά ότι η ροή είναι γρήγορη και κάποιοι της έλεγαν αν τελικά έχει φωνή και μιλάει.