Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η πιο τρυφερή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η αγαπημένη ηθοποιός διανύει για δεύτερη φορά τους πιο υπέροχους μήνες και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, ανυπομονούν να φέρουν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε στους followers της την κοιλίτσα της, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά. «Τώρα τι πιστεύετε; Φταίει το ρούχο ή έχει φτάσει τόση η κοιλίτσα μου;», έγραψε με χιούμορ η ηθοποιός.

Αθηνά Οικονομάκου εγκυμοσύνη

Αθηνά Οικονομάκου: «Δημοσιογράφοι και πολλοί άνθρωποι του χώρου το ήξεραν αλλά...»

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση πως θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά, έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε. Όπως αποκάλυψε μεταξύ άλλων η λαμπερή ηθοποιός, παρόλο που όλοι οι δημοσιογράφοι και άνθρωποι από το χώρο της showbiz το γνώριζαν, σεβάστηκαν το γεγονός πως δεν ήθελε να μαθευτεί ακόμη.

Έχοντας ήδη ένα παιδάκι, τον μικρό Μάξιμο, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο θα μεγαλώσουν και άλλο σε λίγους μήνες την οικογένεια τους. Ακόμη όμως, δεν έχουν αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη της

«Αισθάνομαι χαρούμενη. Ευτυχισμένη είμαι. Το θέλαμε πολύ, αλλά η καθημερινότητα, όπως βλέπεις, συνεχίζεται. Σε λίγο καιρό θα έρθει το νέο μέλος, όχι τώρα. Έχει περάσει ο καιρός, για αυτό αποφάσισα να το πω μόνη μου. Όλοι οι δημοσιογράφοι και πολλοί άνθρωποι του χώρου, παρόλο που το ήξεραν, το σεβάστηκαν και σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα αυτού του γεγονότος και ότι εγώ δεν ήμουν ακόμα έτοιμη να μιλήσω, οπότε ευχαριστώ πολύ. Δεν θα ανακοινώσουμε ακόμα το φύλο. Εντάξει, φτάνει.

Μαζί ήμασταν με τον σύζυγό μου, όταν το έμαθα. Συζητάμε σιγά σιγα με τον Μάξιμο, έχει καταλάβει κάποια πράγματα. Βλέπει την κοιλίτσα και εξοικειώνεται, αλλά όλα αλλάζουν όταν βλέπει το μωρό… Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Η εγκυμοσύνη έχει ενταχθεί στα επεισόδια της σειράς (Έλα στη θέση μου), αλλά δεν το έχουμε δει ακόμα.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αθηνά Οικονομάκου στο δημοσιογράφo.