Πένθος για τον Νίκο Χαρδαλιά - Πέθανε ένας καλός του φίλος

«Ήσουν πάντα εκεί για όλους εμάς»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πένθος για τον Νίκο Χαρδαλιά - Πέθανε ένας καλός του φίλος

Βυθισμένος στο πένθος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να αποχαιρετήσει έναν καλό του φίλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα της εποχής. Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι σήμερα βίωσε μία μεγάλη απώλεια.

Ο καλός του φίλος και συνεργάτης, Βαγγέλης Μακράκης έφυγε από τη ζωή και έτσι θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο.

«Α ρε Βαγγέλη... Ήσουν πάντα εκεί για όλους εμάς, ο απόλυτος φίλος και συνεργάτης, σε κάθε στιγμή, σε κάθε πρόκληση, σε κάθε δυσκολία! Καλό ταξίδι Πρόεδρέ μας (πόσα αδέλφια μας της ΟΝΝΕΔ θα βρεις εκεί να σε περιμένουν και να σε υποδεχθούν), Καλό Παράδεισο Αντιδήμαρχε και Γραμματέα μας (πόσο επιβλητικά, αδιαπραγμάτευτα και με πάθος στήριξες και κράτησες την Δημοτική μας ομάδα στα τόσο δημιουργικά αλλά και τόσο δύσκολα χρόνια της πορείας μας). Ο Βύρωνας σήμερα αποχωρίστηκε έναν μοναδικό εργάτη του, ένα ξεχωριστό παιδί του, έναν συνεπή αγωνιστή και έντιμο άνθρωπο, τον Βαγγέλη Μακράκη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς. Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο του με την κούκλα σύζυγό του.

Νίκος Χαρδαλιάς πένθος

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκάλυψε τι θα έκανε αν εξαφανιζόταν ξαφνικά ο κορωνοϊός - Δεν σας πάει ο νους

Ο Υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στα παιδιά της ΜΚΟ “Άτρακτος” και αποκάλυψε ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανε αν εξαφανιζόταν ο κορωνοϊός.

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν είναι το ίδιο αυστηρός στο σπίτι του όσο φαίνεται στην τηλεόραση καθώς και αν είναι φίλος με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε: “Είναι πολύ καλός μου φίλος και στην ερώτηση με ποιόν μιλάς περισσότερο στο τηλέφωνο είπα γενικά με τους συνεργάτες μου αλλά αν μιλάω με κάποιον περισσότερο αυτός είναι ο Σωτήρης ο Τσιόδρας, ο καθηγητής μας”.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανε αν ξυπνούσε και δεν υπήρχε κορωνοϊός με τον ίδιο να απαντά: “Θα πέταγα το κινητό μου σε μια λίμνη και δε θα το ψάρευα ποτέ”. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες εμβολιάστηκε και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα