Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Snik με προσέγγισε μέσω Instagram»

Και μάλιστα με πολλά μηνύματα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Snik με προσέγγισε μέσω Instagram»

Η πάντα εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται στον Alpha.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της στο τιμόνι του Pop up αλλά αποκάλυψε το τρόπο που την προσέγγισε ο Snik με τον οποίο είναι ζευγάρι πάνω από ένα χρόνο.

Έτσι προσέγγισε ο Snik την Ηλιάνα

“Μέσω Instagram με προσέγγισε. Μου έστειλα πάρα πολλά μηνύματα. Μου άρεσε από πριν γι’ αυτό και απάντησα στο μήνυμα. Σκεφτόμουν ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Έβαλα κι εγώ το σπόρο μου. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση στο πρώτο ραντεβού γιατί έχει πολλές γνώσεις για τη μόδα, για ό,τι τρώγαμε. Ξέρει τόσα πολλά πράγματα που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος, δεν τα δείχνει κιόλας γιατί κάνει τη δουλειά του και μένει σε αυτό. Δεν το προβάλλει ούτως ή άλλως. Είναι ένα καλό παιδί, έχει μια πολύ καλή ψυχή.

Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον στη δουλειά γιατί κάνουμε δύο διαφορετικές δουλειές. Ο ένας δουλεύει μέρα και ο άλλος νύχτα. Οπότε μόνο και μόνο αυτό είναι ένα πρόβλημα αλλά το βρίσκεις τον τρόπο. Καμαρώνουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε δύο παιδιά που ξεκινήσαμε από το 0 και έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Αυτό είναι που εκτιμάμε ο ένας στον άλλον”, ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία λίγες μέρες πριν βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας.

ηλιάνα σνικ

Snik: Τραβάει βίντεο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις πιο γλυκές της στιγμές

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz και όταν μοιράζονται στιγμές από την προσωπική τους ζωή γίνεται πανικός στα social media.

Λίγες μέρες πριν η Ηλιάνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο τραβηγμένο από τον αγαπημένο της στο σπίτι τους.

Εκεί την βλέπουμε με το σκυλάκι τους την Μπέλλα στις πιο γλύκες τους στιγμές , ενώ στον αέρα της εκπομπής της είπε μία απίστευτη ατάκα για τον Αναστάσιο Ράμμο!