Σοφία Δανέζη: «Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα μίσους»

«Μου έστελναν να αρρωστήσει η μητέρα μου, να πάθει κακό η αδερφή μου»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σοφία Δανέζη: «Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα μίσους»

Η Σοφία Δανέζη μίλησε στο Σου-Κου Family - δείτε πως τα πήγε η πρεμιέρα - για την εμπειρία της στο Big Brother αλλά και τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε αφού βγήκε από το παιχνίδι.

«Σίγουρα τα μηνύματα δεν είναι πάντα αγάπης αλλά και μίσους. Το να επιτεθούν στο πρόσωπό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, το ακούω. Δεν ασχολούμαι. Αλλά το να απευθύνονται στην οικογένειά μου και να λένε να πάθει κάποιο κακό, είναι απαράδεκτο κι όποιος το βιώνει από όλα τα παιδιά στο reality είναι ότι χειρότερο και να μην δώσουν σημασία.

Μου έστελναν να αρρωστήσει η μητέρα μου, να πάθει κακό η αδερφή μου. Τις έστελναν μηνύματα και έβριζαν εμένα.»

Δημήτρης Κεχαγιάς: «Στο Big Brother φλέρταρα τη Σοφία»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (29/1) στο After Dark και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως δεν βρίσκονται σε σχέση αλλά όσο καιρό βρίσκονταν μέσα στο παιχνίδι φλέρταραν.

Οι δύο φίλοι ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και φαίνεται πως έχουν κρατήσει τις εξαιρετικές τους σχέσεις. Από την πρώτη μέρα που βγήκαν από το σπίτι, εξηγούν συνέχεια πως δεν βρίσκονται σε σχέση, ωστόσο η ερώτηση αυτή φαίνεται πως γυρνά ξανά και ξανά γύρω από τα ονόματά τους.

«Είμαστε δυο άνθρωποι που γνωριστήκαμε στο παιχνίδι. Ευτυχώς που γνώρισα τον Δημήτρη Κεχαγιά. Είμαστε δύο φίλοι που αγαπάει ο ένας τον άλλον, σέβεται και εκτιμάει ο ένας τον άλλον. Και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Αυτά» είπε αρχικά η Σοφία Δανέζη.

«Εκτεθήκαμε» σχολίασε ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως φλέρταρε τη Σοφία στο παιχνίδι.

Όσο για το τέλος του «Big Brother» και τη ζωή μετά από αυτό, η Σοφία Δανέζη δήλωσε χαρούμενή και τυχερή που το έζησε, ενώ ανέφερε πως έχει δεχτεί αρκετή αγάπη, αλλά και μερικά επιθετικά σχόλια.

«Πολύ μοναδικό και διαφορετικό. Ήξερα πως θα είναι δύσκολο, αλλά τόσο δύσκολο δεν το περίμενα. Έχεις να κάνεις μόνο με τη ψυχική σου κατάσταση» σχολίασε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.