Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα: «Ζητώ τη βοήθεια σας για τη μητέρα μου»

«Είμαι στο νοσοκομείο μαζί της»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα: «Ζητώ τη βοήθεια σας για τη μητέρα μου»

Η Βάνα Μπάρμπα περνά δύσκολες στιγμές αφού η μητέρα της βρίσκεται στο νοσοκομείο και η ίδια κάλεσε τους φίλους της να ευχηθούν για αυτή.

Η ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook έκανε μια ανάρτηση για να μοιραστεί τον πόνο της.

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα

“Αγαπητοί φίλοι ζητώ τις ευχές σας.. Για το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής μας…Την μητέρα…Είμαι στο νοσοκομείο δίπλα της και βλέπω ένα μωρό.. πια ..Στείλτε νοερά.. ευχές και αγάπη.. Και θα τα καταφέρουμε Ευχαριστώ Νοσοκομείο Φιλιατών.. όλο το προσωπικό καθώς και τους γιατρούς.. που κάνουν τόσο ευγενικά το χρέος τους.. σας ευχαριστώ. Και εγώ και η μικρή μου αφροδιτη - δείτε φωτογραφίες τους -” έγραψε η Βάνα Μπάρμπα .

βάνα μπάρμπα

Βάνα Μπάρμπα για τις καταγγελίες στο θέατρο - «Γενικότητες και υπερβολές που μόνο κακό κάνουν»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να πάρει θέση στον σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τους ηθοποιούς που έχουν καταγγείλει περιστατικά παρενόχλησης στο θέατρο.

Η Ζέτα Δούκα άνοιξε τον ασκό το Αιόλου με την καταγγελία της για τον Γιώργο Κιμούλη και από εκείνη τη στιγμή ο ένας ηθοποιός μετά τον άλλο μοιράζεται τη δική του δραματική εμπειρία.

Η Βάνα Μπάρμπα σχολίασε τις καταγγελίες αυτές:

«Επιτέλους λύστε τα θέματά σας μεταξύ σας για τι λοιδορούνται άνθρωποι και γενικότερα ο χώρος του θεάτρου και της τέχνης? …τι κάνετε? Όποιος έχει σεξουαλικά παρενoχληθεί ας μιλήσει καθαρά.. να κινηθεί νομικά και να ακουστούν και 2 άποψης.. Δεν γίνεται να λέμε γενικότητες ότι περνά να από πολλά κρεβάτια πρωταγωνίστριες.. ότι 99% των ηθοποιών λειτουργούν έτσι…έλεος.. γενικότητες υπερβολές.. που μόνο κακό κάνουν», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

βάνα μπάρμπα