Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της η Έφη Αχτσιόγλου

Περιμένει αγοράκι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της η Έφη Αχτσιόγλου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Σάσα Σταμάτη, η Έφη Αχτσιόγλου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και μοιράστηκε με το κοινό τα ευχάριστα νέα. Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Τζανακόπουλος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και περιμένει αγοράκι.

Έφη Αχτσιόγλου εγκυμοσύνη

Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ ενώ περιμένει πώς και πώς να έρθει στη ζωή το πρώτο του παιδάκι, ενώ έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι και η Halsey.

Λίγα λόγια για την Έφη Αχτσιόγλου

Η Έφη Αχτσιόγλου (Γιαννιτσά, 4 Ιανουαρίου 1985) είναι Ελληνίδα διδάκτορας Εργατικού Δικαίου, πολιτικός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει διατελέσει υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (5 Νοεμβρίου 2016 - 9 Ιουλίου 2019).

Ολοκλήρωσε με άριστα τις προπτυχιακές σπουδές της στη Νομική του ΑΠΘ και το 2009 απέκτησε -επίσης με άριστα- το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες από την ίδια σχολή.

Εργάστηκε με ερευνητική υποτροφία στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, ενώ το 2014 ολοκλήρωσε ως υπότροφος του ΙΚΥ τη συγγραφή της διδακτορικής της διατριβής στο Εργατικό Δίκαιο, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Άρη Καζάκου.

Έφη Αχτσιόγλου εγκυμοσύνη

Το 2019 αποκάλυψε δημόσια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Έχει εργαστεί, επίσης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και στον Τομέα Αστικού Δικαίου, Πολιτικής Δικονομίας και Εργατικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 2009 έως το 2013, καθώς και ως ερευνήτρια στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου.

Από τις 5 Νοεμβρίου του 2016 έως τις 9 Ιουλίου του 2019 ήταν υπουργός στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 τοποθετήθηκε στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη στη Βουλή των Ελλήνων.