Παπανώτας για Αντελίνα: «Η δυσκολία κατανόησης κειμένου θεωρείται παγκοσμίως αγραμματοσύνη»

Το νέο σχόλιο μετά την επικοινωνία που είχαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παπανώτας για Αντελίνα: «Η δυσκολία κατανόησης κειμένου θεωρείται παγκοσμίως αγραμματοσύνη»

Ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με την Αντελίνα Βαρθακούρη μετά την ανάρτηση που έκανε για την πρεμιέρα της και δε δίστασε να πετάξει για ακόμα μία φορά ένα αρκετά αυστηρό σχόλιο.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην πρεμιέρα αλλά και στις αντιδράσεις που συγκέντρωσε η ανάρτησή του, ξεκαθαρίζοντας πως μίλησε με την Αντελίνα και της εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε στα λόγια του.

Αυτά είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αντελίνα Βαρθακούρη

«Η δυσκολία κατανόησης κειμένου θεωρείται παγκοσμίως αγραμματοσύνη. Το λέω για τους ανθρώπους που δεν κατάλαβαν το κείμενο που έγραψα. Οι αιχμές δεν είναι προς στην Αντελίνα. Δεν μου άρεσαν το styling και το make up της, η θεματολογία και πολλά άλλα πράγματα που αφορούν την αισθητική του προϊόντος.

Δεν τα βάζω με κανέναν, μιλάω για αισθητική που δεν έχει να κάνει με την ομορφιά αλλά με το περιεχόμενο. Μπορεί να υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι με κακή αισθητική. Με την Αντελίνα μιλήσαμε, έχει καταλάβει ακριβώς το πνεύμα του κειμένου και μάλιστα της έδωσα πέντε συμβουλές λόγω της εμπειρίας μου στην τηλεόραση και της άκουσε με ενδιαφέρον. Είμαι βέβαιος ότι αν τις εφαρμόσει θα φανεί και θα πάει πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δημήτρης Παπανώτας Αντελίνα

Από τη μεριά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Πάντως επειδή και εμείς μιλήσαμε με αφορμή το κείμενό σου… Εγώ της είπα ότι την πρώτη μέρα το μακιγιάζ και το ρούχο ήταν πολύ ροζ, σαν να πήγαινε σε παιδικό πάρτι, τη δεύτερη μέρα εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο και της το είπα».

Η τηλεθέαση που σημείωσε χθες (31/1) η εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνα Βαρθακούρη

Πρεμιέρα είχε το Σάββατο 30/1 η νέα εκπομπή του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας στον ΣΚΑΙ, Σου-Κου Family και τα νούμερα ήταν σίγουρα καλύτερα από ότι περίμεναν όλοι, αλλά η πρώτη μέρα είναι η μέρα του "ενθουσιασμού" από την δεύτερη φαίνεται πως θα πάει το πράγμα και η αλήθεια είναι πως... δεν θα πάει καλά.

Συγκεκριμένα, η Κυριακή 31/1 έδειξε πως η εκπομπή δεν... τραβάει ιδιαίτερα αφού σημείωσε χαμηλά μονοψήφια έχοντας απέναντί της σαν αντίπαλο τη Ναταλία Γερμανού με το Καλύτερα δεν γίνεται.

Τα χθεσινά 31/1 νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής Σου-Κου Family

Το 6,9% στο δυναμικό κοινό από την δεύτερη κιόλας μέρα το λες και λίγο... καταστροφή.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 15.7
  • ΑΝΤ1: Γείτονες στο πιάτο 9.0
  • ΣΚΑΙ: Dot 8.7
  • ΣΚΑΙ: Σου-Κου Family 6.9
  • STAR: Τα φιλαράκια 9,5
  • Open: Αννίτα Κοίτα 3,0-2,6
  • ALPHA: Kitchen Lab 16,8
  • Mega: Η ιστορία της Γκάμπι Ντάγκλας 7,4
  • ALPHA: Καλύτερα δεν γίνεται 15,6

Σε τέταρτα έπαιξε, επίσης, αρκετά χαμηλά αφού ξεκίνησε από 6,6 και συνέχισε με 7,3-7,6-8,3-6,5-7,6-8-4,9-6,5-5,9.