Παπανώτας: Κόλαφος για την εμφάνιση της Βαρθακούρη - «Εκ του αποτελέσματος...Θλίψη»

Την "πετσόκοψε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παπανώτας: Κόλαφος για την εμφάνιση της Βαρθακούρη - «Εκ του αποτελέσματος...Θλίψη»

Απίστευτα "καρφιά" πέταξε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Αντελίνα Βαρθακούρη, καθώς όπως φαίνεται δεν του άρεσε καθόλου η στιλιστική της επιλογή και στις δυο εκπομπές της στον ΣΚΑΙ.

Το Σου-Κου Family έκανε πρεμιέρα το Σάββατο και ο δημοσιογράφος δεν γινόταν να μην πει την άποψη του για τα όσα είδε.

Ο ίδιος λοιπόν φαίνεται πως δεν συμφωνεί καθόλου τόσο με τις στιλιστικές επιλογές της, όσο και με το μακιγιάζ που έχει στη νέα της εκπομπή.

«Αν είναι κάτι που έχει η διοίκηση του ΣΚΑΙ στο ανώτατο κλιμάκιο της, είναι καλό γούστο. Μια εξαιρετική αισθητική ρε αδελφέ, που τόσο μας είχε λείψει. Ευτυχώς ο ΣΚΆΙ έβαλε τέλος στην κακή αισθητική (Μενεγάκη, Σκορδά, Μακρυπούλια, Τατιάνα) και πρότεινε αληθινά καλόγουστα πρότυπα: Αντελίνα, Νάνσυ Ζαμπετογλου, Μαλέσκου. Εν τω μεταξύ πρέπει η ίδια καλόγουστη διοίκηση του ΣΚΆΙ να επιλέγει και την ομάδα μακιγιάζ-στάιλινγκ- μαλλιά. Που το ξέρω? Μα είναι ολοφάνερο…εκ του αποτελέσματος… Θλίψη…», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Instagram.

Παπανώτας ανάρτηση Βαρθακούρη

Σου-Κου Family: Πώς τα πήγε σε τηλεθέαση στην πρεμιέρα η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου πρεμιέρα με την νέα τους εκπομπή, Σου-Κου Family στο ΣΚΑΪ και η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν ήταν απλά εντυπωσιακά.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποδείξει ότι έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και όχι άδικα, αφού οι δυο τους έχουν τρομερή χημεία. Έτσι ήταν σχεδόν βέβαιο πως το μεταξύ τους πείραμα σε μία μεσημεριανή εκπομπή θα ήταν επιτυχημένο.

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να δει την πρεμιέρα του ζευγαριού, στην οποία μάλιστα η Αντελίνα ξεκαθάρισε τι ακριβώς θα γίνει με τη συνεργασία της εκπομπής με την Χριστίνα Πολίτη.

Σου-Κου Family τηλεθέαση πρεμιέρας

Το Σου-Κου Family λοιπόν κατέγραψε το εντυπωσιακό 15% στο δυναμικό κοινό. Η αλήθεια είναι βέβαια πως προς το τέλος η εκπομπή σημείωσε και μονοψήφιο, ένα σημάδια που δε θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ενθαρρυντικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σημερινή μέρα θα αποτελέσει ένα γερό τεστ για το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο θα δείξει τι αξίζει.

Αναλυτικά τα τέταρτα του Σου-Κου Family:

  • 15,3
  • 14,2
  • 17,7
  • 16,8
  • 18,1
  • 17,9
  • 16,2
  • 12,6
  • 9