Κώστας Λεφάκης: Προειδοποίησε τα 12 ζώδια - Οι αστρολογικές προβλέψεις από 1 έως 7/2

Αναλυτικά τι να περιμένει το κάθε ζώδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Προειδοποίησε τα 12 ζώδια - Οι αστρολογικές προβλέψεις από 1 έως 7/2

Τι εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις έκανε ο Κώστας Λεφάκης και προειδοποίησε τα 12 ζώδια. Τι να περιμένουμε από 1 έως και 7/2;

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Ενώ, τι μας περιμένει σήμερα 1/2;

ΚΡΙΟΣ

Ξεκίνησε ένας μήνας όπου θα γίνει δυνατό να εκπληρωθούν πολλές προσδοκίες σας αν εργαστείτε σωστά και εκτιμήσετε ρεαλιστικά ανθρώπους και καταστάσεις. Ακόμη, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες που οφείλονται και στην δική σας ψυχική κούραση αλλά και σε διάφορα οικονομικά και άλλα προβλήματα μέσα στα οποία θα είναι και οι στεναχώριες ενός καλού φίλου. Μία καινούργια αισθηματική σχέση μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε αισιόδοξοι και δημιουργικοί και είναι σκόπιμο να επωφεληθείτε από τις ώρες της καλής σας διάθεσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετές δυσκολίες προβλέπονται για αυτή την εβδομάδα του Φεβρουαρίου στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε τι που θα έβαζε σε κίνδυνο τις επιδιώξεις και τα σχέδια σας. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε παρεξηγήσεις και αντιθέσεις. Ακόμη, φροντίστε να μην διαταραχθούν οι σχέσεις σας με ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάται η πρόοδος και η διάθεση σας. Στον αισθηματικό τομέα εξακολουθεί να επικρατεί αρκετή ασάφεια. Οι περισσότεροι είστε ερωτευμένοι αλλά με δικό σας εγκεφαλικό και ιδιαίτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διάστημα αυτό είναι πιο θετικό για επαγγελματικές επιδιώξεις και συνεργασίες ακόμη και για τα οικονομικά σας που μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε καλύτερα. Φανείτε υπομονετικοί στις καθυστερήσεις και οργανώστε σωστά το χρόνο σας ώστε να σας μένουν ώρες για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Ένα οικογενειακό πρόβλημα μπορεί να παρουσιάσει κάποια έξαρση αλλά σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί. Φανείτε ψύχραιμοι σε μια συναισθηματική πίεση και μην διστάσετε να θεωρήσετε μία ιστορία τελειωμένη αν οι περιπλοκές που παρουσιάζει δείχνουν πως είναι αδύνατο να προχωρήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρχίζει τώρα μία καινούρια περίοδος όπου θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε τις σωστές κινήσεις για να τακτοποιηθούν επαγγελματικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν και δείξετε τις ικανότητες σας εκθέτοντας τις απόψεις σας για ένα θέμα που σας απασχολεί από καιρό. Στα ερωτικά σας η κατάσταση δείχνει λίγο βελτιωμένη αλλά εσείς δεν θα πρέπει να σταματήσετε να είστε φειδωλοί στα έξοδα. Όσο για τυχόν ερωτικά προβλήματα που σας στεναχωρούν, ξέρετε πως μόνο ο χρόνος θα δώσει λύση.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε από μήνες σε μία δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και τα γεγονότα δεν σας αφήνουν να συνέλθετε καθώς έρχονται συνέχεια καινούργια να σας ταράξουν λίγο ή πολύ και κουράσουν τα ταλαιπωρημένα νεύρα σας. Πρέπει το διάστημα αυτό να προσπαθήσετε να δείτε την κατάσταση αντικειμενικά και ψύχραιμα και να πάρετε τις αποφάσεις σας χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με άχρηστες παλινδρομήσεις και υποθέσεις. Στα αισθηματικά σας πάντως πρέπει να δραστηριοποιηθείτε. Μην χάνετε καιρό σε άγχη και σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και τακτοποιήστε εκκρεμότητες που περιμένουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά τις γενικές δυσκολίες, τα προβλήματα μπορούν να μπουν στο δρόμο για την λύση τους, γι’ αυτό χρειάζεται να δείξετε δραστηριότητα και πολύ σύνεση σε όλες τις συζητήσεις και τις κινήσεις σας. Ασχοληθείτε βασικά με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα θέματα του σπιτιού σας. Αναζητείστε τους φίλους σας και ψυχαγωγηθείτε όσο είναι δυνατόν να σας επιτρέψουν οι υποχρεώσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα όμως φανείτε επιφυλακτικοί. Γνωριμίες και προσφορές θα υπάρξουν αλλά δεν φαίνεται πιθανό ότι ήρθε ο χρόνος για κάτι πραγματικά σημαντικό.

ΖΥΓΟΣ

Την περίοδο αυτή προσπαθήστε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την εργασία σας, να μην αντιδικήσετε με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο και την διάθεση σας και γενικά να αποφύγετε λόγια και κινήσεις που δεν οδηγούν πουθενά αλλά θα μπορούσαν να γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις και σχόλια. Στον αισθηματικό τομέα αρχίζει τώρα μία καινούργια περίοδος που όλα είναι πιθανά. Το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την δική σας επιλογή, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να μην αρχίσετε τίποτα για λόγους αντίδρασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια οικογενειακά και, για μερικούς, επαγγελματικά προβλήματα φαίνεται να μπαίνουν σε φάση οξύτητας Αυτήν την εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Φροντίστε να τα αντιμετωπίσετε χωρίς σπασμωδικότητες και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Ίσως η περίοδος αυτή είναι λίγο κουραστική για σας, όμως αν αντεπεξέλθετε τώρα εύστοχα στις υποχρεώσεις σας, αργότερα θα είστε πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας. Στα αισθηματικά σας δεν πρόκειται να γίνει καμία ουσιώδης μεταβολή. Εξακολουθείτε να μην είστε ευχαριστημένοι από τίποτα και να δυσκολεύεστε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις μέρες που ακολουθούν προσπαθήστε να είστε σαφείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους και μην διαιωνίζετε καταστάσεις που ξέρετε ότι είναι ουσιαστικά τελειωμένες. Στην εργασία σας εξακολουθεί να επικρατεί μία κατάσταση ασάφειας που απαιτεί δραστηριότητα εκ μέρους σας για να μπουν τα πράγματα σε ένα δρόμο. Πάντως, μετά τα μέσα του Φεβρουαρίου, υπάρχουν πιθανότητες για βελτίωση στα οικονομικά σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σας πιέζουν οι καθημερινές σας υποχρεώσεις. Λίγο δύσκολο το διάστημα για την ερωτική σας επίδοση. Δεν θα λείψουν όμως και μερικές καλές στιγμές.

Κώστας Λεφάκης αστρολογικές προβλέψεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την περίοδο αυτή προσπαθήστε να αποφύγετε αντιθέσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, μην κάνετε λάθη στον χειρισμό των οικονομικών σας και μην εμπιστεύεστε υποσχέσεις και συμβουλές που δίνονται εύκολα και χωρίς να συνοδεύονται από ανάλογες πράξεις. Αποφύγετε κάθε υπερβολή που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα και κυρίως μετακινήσεις ή συζητήσεις που μπορεί να έχουν σημασία για την επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να μην είστε τόσο αγχώδεις. Στα αισθηματικά σας περνάτε μία μεταβατική περίοδο όπου οι προτάσεις που σας γίνονται σας δελεάζουν ή τονίζουν τον ναρκισσισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι έντονος μέχρι στιγμής όμως είναι σκόπιμο να μην αφεθείτε στην κακή σας διάθεση και να ασχοληθείτε δραστήρια με ότι αφορά την εργασία και τα οικονομικά σας για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για βελτίωση. Μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου και να έχετε την υποστήριξη ανθρώπων που σας εκτιμούν και αναγνωρίζουν τις ικανότητες σας. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα χωρίς να περιμένετε από τους άλλους να σας καταλάβουν και δείξτε ότι ξέρετε τόσο να κερδίζετε όσο και να χάνετε. Μία περιστασιακή σχέση θα τονίσει το ηθικό σας, αυτόν τον μήνα που έχετε γενέθλια οι περισσότεροι.

ΙΧΘΕΙΣ

Ίσως χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε για να βοηθήσετε στις δυσκολίες που πιθανόν να αντιμετωπίσει κάποιος αγαπημένος άνθρωπος και για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας για μία ανανέωση των κοινωνικών και επαγγελματικών σας προοπτικών. Πολλά μπορούν να πάνε καλύτερα αν είστε οργανωμένοι και αισιόδοξοι και δεν θα ήταν άσχημο να χρησιμοποιήσετε τις γνωριμίες σας για να βοηθήσετε στην επιδίωξη μιας επαγγελματικής αναγνώρισης ή για να βγείτε από ένα μικρό αδιέξοδο. Μία καινούργια γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί σημαντική και να καταλήξει σε μία σταθερή φιλία, άξια της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης σας.

Κώστας Λεφάκης: «Μέσα στο 2021 θα έχουμε μεγάλες πολιτικές αλλαγές»

Ο έμπειρος αστρολόγος, ξεκαθάρισε από τη μία πως είχε προβλέψει την πανδημία του κορωνοϊού από το 1998 ενώ έδωσε και την ημερομηνία κατά την οποία θα ησυχάσουμε επιτέλους από τον ιό.

Τέλος ανέφερε πως η φετινή χρονιά θα έχει αναταράξεις, όχι ωστόσο τόσο μεγάλες όσο το 2020.

«Η χρονιά αυτή θα είναι κάπως καλύτερη από το 2020 αλλά θα έχει αναπάντεχα γεγονότα. Είμαστε σε μια μεγάλη στροφή. Θα έχουμε μεγάλες πολιτικές αλλαγές. Η Ευρώπη θα είναι ο μεγάλος ασθενής. Στην Αμερική θα γίνει νέος διχασμός. Υπάρχει πιθανότητα μεγάλης σεισμικής αναταραχής. Θα χαθούν χρήματα όπως χάθηκαν το 1999. Αυτή τη χρονιά θα ζήσουμε προδοσίες.

Κώστας Λεφάκης 2021

Το 2022 θα τελειώσει ο covid.Το 2024 θα γυρίσουμε στην κανονικότητα αλλά όχι όπως αυτή που είχαμε το 2019», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Λεφάκης για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε ενώ έδωσε ένα στίγμα για τον κάθε μήνα του χρόνου. Από το 2025 έως το 30 θα έχουμε μεγάλη ανάκαμψη.