Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοφία Μουτίδου: «Η Ελένη Καστάνη μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή»

Έδωσε το όνομα για την καταγγελία της

Σοφία Μουτίδου: «Η Ελένη Καστάνη μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή»
News 01.02.2021 11:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στη σελίδα της στο Youtube, η Σοφία Μουτίδου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και να αποκαλύψει πως η Ελένη Καστάνη ήταν η ηθοποιός που είχε κάνει τη ζωή των υπολοίπως στο θέατρο, κόλαση.

Μετά την ανάρτηση - κόλαφο που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, η Σοφία Μουτίδου αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά της και να περιγράψει με λεπτομέρεια τα όσα βίωσε στο θέατρο από την γνωστή ηθοποιό.

«Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν «τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες»… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία.

Ελένη Καστάνη  Σοφία Μουτίδου

Ένας συνάδελφος στον θίασο του «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα «Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα»; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου στο βίντεο που ανέβασε.

Γιώργος Βάλαρης για Μουτίδου - «Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου, με έβγαλε από τα ρούχα μου»

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Βάλαρης συνδέθηκε ζωντανά στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και «άδειασε» ξανά την Σοφία Μουτίδου, παραδέχοντας πως ήταν η χειρότερη του συνεργασία.

Ο Γιώργος Βάλαρης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μασάω τα λόγια μου, όταν είναι να πω κάτι το λέω. Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου κι ο μόνος άνθρωπος που με έβγαλε από τα ρούχα μου. Δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε καλή χημεία. Είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και δε νομίζω ότι το ακούτε μόνο από εμένα.

Είναι πιο νευρική από αυτό που συνηθίζω εγώ στις συνεργασίες μου να δέχομαι και να ανέχομαι. Συνηθίζω να δουλεύω με πολύ ήρεμο τρόπο, με ευγένεια κι αγάπη.

Πολλές φορές για ανα τελειώσει μια σχέση σε έναν γάμο δεν συμβαίνει μόνο επειδή έχει απιστήσει κάποιος αλλά επειδή δεν πλένει κάποιος τα άπλυτα κι από πολύ μικρά πράγματα που δημιουργούν τριβές και κόντρα σε μία σχέση.

Ήταν διαφωνία για τα πάντα και την πρώτη σεζόν οκτώ άντρες ήμασταν όλοι αγαπημένοι και φτάσαμε να είμαστε τσακωμένοι.

Ξανασυνεργαστήκαμε με την Σοφία σε μία πολύ διαφορετική συνθήκη και δεν έχω τίποτα εναντίον της. Είναι πολλοί υπερταλαντούχοι άνθρωποι που είναι δύσκολοι στις συνεργασίες. Σαν σκηνοθέτης είναι από τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να μην συνεργαστώ ξανά». Την ίδια στιγμή, και ο Χάρης Ρώμας «στολίζει» την Σοφία Μουτίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαλλη στο The Booth η Σοφία Μουτίδου - «Δέχθηκα χυδαία μηνύματα»

Η Σοφία Μουτίδου ξεσπά κατά του GNTM 3 - «Δεν μπορώ να δεχτώ την κοροϊδία! Προσπαθεί να μας πείσει ότι..»

Share