Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της και τον αδερφό της - «Είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω»

Οι ευχές για τα γενέθλιά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της και τον αδερφό της - «Είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία φωτογραφία προκειμένου να ευχηθεί με τα πιο τρυφερά λόγια στη μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου, στην οποία ποζάρει μαζί με τον αδερφό της, Θοδωρή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά με τη μαμά της και έτσι δε θα μπορούσε να μην της πει δημόσια χρόνια πολλά.

«Μαμά είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω... ήσουν μάνα και πατέρας μαζί κι έκανες τόσα πολλά για εμένα ...Είσαι ο άγγελος μου! Χρόνια πολλά μαμά ! Σε αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα γιόρτασε και τα γενέθλια του Ματέο Παντζόπουλου.

Ελένη Μενεγάκη Ζέτα Μισόκαλου

Άγγελος Λάτσιος: Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη σε ρόλο παρουσιαστή

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος, μεγάλωσε και ήρθε πλέον η ώρα να πάει κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του. Όπως είναι γνωστό, πριν ξεσπάσει η πανδημία, ο Άγγελος ήταν προγραμματισμένο να φύγει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική, για σπουδές, όμως ο κορωνοϊός ανέβαλλε τα σχέδια του αυτά.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη δείχνει πλέον να σχεδιάζει τα επόμενα του βήματα εδώ. Και ένα από αυτά, ίσως το πιο σημαντικό, είναι αυτό που τον φέρνει στα βήματα της μητέρας του. Λάτρης των θαλάσσιων και των extreme σπορ, ο Άγγελος σχεδιάζει ήδη να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, με τέτοιους είδους θεματολογία.

Πέρα απ' αυτό, όμως, οι πληροφορίες από το περιβάλλον της παρουσιάστριας λένε ότι ήδη ο νεαρός Άγγελος έχει κάνει τις επαφές του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, προκειμένου να κάνει δοκιμαστικά για να παρουσιάσει εκεί μια εκπομπή με την ίδια θεματολογία.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα, ιδιαίτερα καθώς φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο σταθμό θα κάνει και το τηλεοπτικό της comeback η διάσημη μητέρα του.