Κλέλια Ρένεση: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της

Η τρυφερή φωτογραφία από το σπίτι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κλέλια Ρένεση: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση αποφάσισε να ανεβάσει μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και να μοιραστεί για πρώτη φορά το πρόσωπό της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μαμά και κόρη πέρασαν μαζί το απόγευμα της Κυριακής και η αγαπημένη ηθοποιός πόζαρε στο σαλόνι της, έχοντας στην αγκαλιά της την μικρή της.

Μαμά και κόρη είναι πραγματικά αχώριστες και μάλιστα, πολύ συχνά η Κλέλια Ρένεση ανεβάζει φωτογραφίες μαζί με τη μικρή της.

««Κυριακατικο βελουδινο απογευματοβραδο κ τι αλλο να θελω η μανα?! Αιντε κ μια καλυβα πανω στ Αγραφα», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Κλέλια Ρένεση.

Κλέλια Ρένεση κόρη

Κλέλια Ρενέση: «Φύγε από όπου νιώθεις ότι κακοποιείσαι, δίχως δεύτερη σκέψη»

Η Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε μια φωτογραφία όλο νόημα, απευθυνόμενη σε όλους τους συναδέλφους της που έχουν βιώσει κακοποίηση και παρενόχληση.

Δίχως σταματημό είναι οι αποκαλύψεις των ηθοποιών -με πρώτη της Ζέτα Δούκα- αναφορικά με τα δεινά που έχουν υποστεί στο παρελθόν, ιδίως από το επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Κλέλια Ρενέση ενθάρρυνε τους ηθοποιούς να μιλήσουν ανοιχτά και αν μην φοβηθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Φύγε απ όπου νιώθεις ότι κακοποιείσαι. Δίχως δεύτερη σκέψη. Δίχως μεν ,αλλά , μήπως, ίσως. Είτε στο σπίτι , είτε στην δουλειά. Χωρίς σπίτι ζεις, χωρίς λεφτά ζεις ( θα γίνουν τα θαύματα , μην έχεις καμιά αμφιβολία) χωρίς «όνομα» ζεις, χωρίς αξιοπρέπεια ΔΕΝ ζεις, σέρνεσαι.. απέναντι σε κάθε βρικόλακα, εσύ γελώ σθεναρά κ πες ότι δεν είσαι στο μενού.

Δεν έχεις καμία άλλη αποστολή από το να κρατήσεις ζωντανό το παιδί μέσα σου. Ζωντανό το φως που καίει. ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. Και σου υπογράφω πως αυτό που κερδίζεις είναι πολύ μεγαλύτερο απ αυτό που χάνεις. Κρατώ το χέρι των συναδελφισων μου για όλες τις στιγμές που ένοιωσαν κομμάτια και στο όνομα τους σου γράφω : ΦΥΓΕ».

Κλέλια Ρενέση ανάρτηση για παρενόχληση