Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από την αρένα του Battle of Couples

Το τρυφερό σχόλιο της Νικολέττας Τσομπανίδου

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από την αρένα του Battle of Couples
News 01.02.2021 15:37
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία μέσα από την αρένα του Battle of Couples και η αγαπημένη του, Νικολέττα Τσομπανίδου του άφησε το πιο τρυφερό σχόλιο.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του ALPHA, μαζί με τη Σάσα Σταμάτη, η οποία βέβαια θα έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο στο παιχνίδι.

Πριν από λίγο, έκανε την πρώτη ανάρτησή του, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

«Το Battle of the Couples είναι έτοιμο να ξεκινήσει! Ερχόμαστε» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με την αγαπημένη του, Νικολέττα Τσομπανίδου να σχολιάζει «λατρεία μου».

Παναγιώτης Βασιλάκος Battle of Couples

Τι είναι το Battle of Couples που θα παρουσιάζει ο Παναγιώτης Βασιλάκος

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Battle of Couples ALPHA

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Ο Alpha συνεχίζει να ενισχύει το πρόγραμμά του με εντυπωσιακά ψυχαγωγικά projects κι ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία του με τη Sony Pictures Television στην πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του format Battle of the Couples στην ελληνική τηλεόραση. Το format δημιουργήθηκε αρχικά από την Ah! Productions, τμήμα της Satisfaction Group, για το γαλλικό TFX.

Στο «Battle of the Couples», το νέο ψυχαγωγικό show που έρχεται στον Alpha στις αρχές του 2021, πρωταγωνιστεί η δράση, ο ανταγωνισμός, η αγάπη, ο θυμός, η ζήλεια, ενώ τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον δεσμό τους και ν’ αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι ανίκητη.

Ο καθένας θα πρέπει να αποδείξει μέχρι πού θα έφτανε για να είναι με το άλλο του μισό. Όταν η σχέση παύει να είναι παιχνίδι και γίνεται στίβος μάχης, τότε χρειάζεται να αναμετρηθείς με την αλήθεια: μπορεί η αγάπη σου να βγει αλώβητη και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο;

Είναι η αγάπη σας αρκετά δυνατή;

«The Battle of the Couples», έρχεται στον Alpha.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νικολέττα Τσομπανίδου: «Ο Παναγιώτης το έχει το Battle of Couples»

Σάσα Σταμάτη - Battle of Couples: «Για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, το έμαθα την ώρα που υπέγραφα»

Share