Τόνυ Δημητρίου για τις καταγγελίες: «Ήμουν σίγουρος ότι θα ακολουθήσει στιβάδα αποκαλύψεων»

«Ήξερα για την περίπτωση της Κατερίνας Λέχου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τόνυ Δημητρίου για τις καταγγελίες: «Ήμουν σίγουρος ότι θα ακολουθήσει στιβάδα αποκαλύψεων»

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, με τον ίδιο να τονίζει πως ήταν σίγουρος ότι μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα θα ακολουθούσαν κι άλλες.

Ο ηθοποιός σχολίασε την κατάθεση ψυχής που έκανε στην εκπομπή η Κατερίνα Λέχου - δείτε εδώ όλα όσα είπε για τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη - και εξήγησε πως γνώριζε για την κατάσταση αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει, εάν πρώτα δεν το έκανε η ίδια η ηθοποιός.

«Έχω την τιμή να λέω ότι η Κατερίνα Λέχου είναι φίλη μου και είναι πολύ σημαντικό που μιλάνε τέτοιοι άνθρωποι. Το κύκλωμα ξέρει, έχουν ακουστεί… Με την Κατερίνα είμαστε φίλοι, ήξερα την περίπτωση, γίνονται κουβέντες… Αν όμως δεν βγουν τα θύματα να μιλήσουν, δεν μπορείς εσύ να μιλήσεις ή να διαμαρτυρηθείς για το θέμα κάποιου άλλου, αν ο ίδιος δεν το κάνει.

Ξέρετε πολύ καλά ότι από τη στιγμή που γίνεσαι μητέρα ή πατέρας αλλάζει ο τρόπος σκέψης, δηλαδή εγώ αν ακούσω παιδί να κλαίει και να φωνάζει θα ειδοποιήσω την αστυνομία ή θα πάω να χτυπήσω την πόρτα. Παλιά δεν θα το έκανα. Εγώ είμαι υπέρ της καταγγελίας. Ήμουν σίγουρος ότι θα ακολουθήσει στιβάδα αποκαλύψεων. Δεν δικαιολογείται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τόνυ Δημητρίου.

Πέρα από τον Τόνυ Δημητρίου, για τις καταγγελίες μίλησε και η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες από ανθρώπους του θεάτρου και όχι μόνο, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε πως κανονικά θα έπρεπε όλες οι γυναίκες να ορθώσουν το ανάστημά τους και να μιλήσουν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία μάλιστα ήταν σε σχέση με τον Κώστα Σπυρόπουλο, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ήρθε επιτέλους η ώρα να «σπάσει» αυτή αλυσίδα του φόβου και να αποκαλυφθούν τα πάντα - ενώ πριν από λίγο και η Σοφία Μουτίδου μίλησε για την «κόλαση» που πέρασε στο πλευρό της Ελένης Καστάνη στο θέατρο.

«Ως γυναίκα θα ήθελα να παροτρύνω τις γυναίκες που τους συνέβη κάτι τέτοιο να ορθώσουν το ανάστημά τους και να καταγγείλουν τους θύτες τους. Τις νιώθω, τις κατανοώ και συμπαραστέκομαι. Όχι άλλη σιωπή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο primetime.gr.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου καταγγελίες