Το νέο δημόσιο μήνυμα της Ζέτας Δούκα μετά την καταγγελία της στον Γιώργο Κιμούλη

Η ανάρτηση όλο νόημα της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το νέο δημόσιο μήνυμα της Ζέτας Δούκα μετά την καταγγελία της στον Γιώργο Κιμούλη

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε αναφορικά με την Ζέτα Δούκα και τις καταγγελίες της στον Γιώργο Κιμούλη, η ίδια έκανε μια νέα ανάρτηση όλο νόημα.

Ο απόλυτος χαμός έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές μέρες και συγκεκριμένα από την στιγμή που η γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός αποκάλυψε δημόσια ότι δέχτηκε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη λεκτική και ψυχολογική βία.

Σήμερα το πρωί, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στις δυσάρεστες στιγμές που βίωσε δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη ενώ πριν έναν χρόνο η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως υπάρχουν ηθοποιοί που παρενοχλούν. Παράλληλα, προχώρησε και σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Ζέτα Δούκα θέλησε να ευχηθεί δημόσια καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία, γράφοντας συγκεκριμένα στην λεζάντα: “Μακάρι αυτός ο μήνας που ξεκίνησε τόσο δυναμικά, να φέρει την κάθαρση και την ηρεμία που χρειαζόμαστε όλοι στη ζωή μας”.

Το νέο δημόσιο μήνυμα της Ζέτας Δούκα μετά την καταγγελία της στον Γιώργο Κιμούλη

Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα σε Μπότση - Λάμπρη - Μιχαλά μετά τις καταγγελίες τους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Δούκα θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα στην Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και την Λουκία Μιχαλά για τις καταγγελίες που έκαναν για τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε τα συγχαρητήριά της στις τρεις κυρίες που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για αυτό που τους συνέβη.

Η ηθοποιός, λοιπόν, θέλοντας να συμπαρασταθεί στις τρεις γυναίκες, έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Τζένης Μπότση: «Κορίτσια μου!!! Σας αγαπώ και σας συγχαίρω».

Ζέτα Δούκα Τζένη Μπότση