YFSF: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες backstage φωτογραφίες

Πάρτε μια γεύση από το τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
YFSF: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες backstage φωτογραφίες

Επιστρέφει για 7η σεζόν το «Your Face Sounds Familiar» με τους πιο δυνατούς παίκτες να είναι έτοιμοι να μας ξετρελάνουν με τις εμφανίσεις τους.

Στο τιμόνι της παρουσίασης για ακόμη μια φορά θα βρίσκεται η Μαρία Μπεκατώρου ενώ οι παίκτες θα επιστρέψουν με τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Στην φετινή σκηνή του επιτυχημένου μουσικού σόου θα ανεβούν: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις. Δυνατές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών. Ένα ανατρεπτικό buzzer. Hot πρόσωπα και θρύλοι της μουσικής βιομηχανίας «ζωντανεύουν» μέσα από μεταμορφώσεις που κλέβουν την παράσταση.

Στο «Your Face Sounds Familiar-All Star» οι μιμήσεις, ο χορός και το τραγούδι έχουν πάντα φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι και φέτος, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Δείτε εδώ στο μεταξύ και την επίσημη ανακοίνωση για το σόου!

Δείτε παρακάτω backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του 1ου επεισοδίου

YFSF κατσούλης

YFSF μαγγίρα

YFSF παίκτες

YFSF backstage

YFSF στικούδη

YFSF: Εκτός κριτικής επιτροπής ο Χρήστος Μάστορας για οικονομικούς λόγους

Το YFSF είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα και ενώ όλα έδειχναν πως στην κριτική επιτροπή θα βρισκόταν ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας φαίνεται πως στις διαπραγματεύσεις με το κανάλι δεν τα βρήκαν.

Πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται ο Χάρης Λεμπιδάκης δήλωσε πως ενώ όλα προχωρούσαν στη συνεργασία του ΑΝΤ1 με τον Χρήστο Μάστορα, τελικά οι δύο πλευρές δεν κατάφερνα να τα βρουν με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μείνει εκτός απαντώντας αρνητικά.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως το σημείο που δεν τα βρήκαν ήταν το οικονομικό κομμάτι.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, τη θέση του Χρήστου Μάστορα θα την πάρει ο Κωστής Μαραβέγιας. Το show του ΑΝΤ1 έχει σκοπό να κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου.

yfsf μάστορας