Συγκινεί η σύζυγος του Χαρδαλιά: «Υπάρχουν περίοδοι που δεν έχει κοιμηθεί τρεις μέρες συνεχόμενες»

«Πρέπει να είναι σκληρός. Πρόκειται για ανθρώπινες ζωές»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί η σύζυγος του Χαρδαλιά: «Υπάρχουν περίοδοι που δεν έχει κοιμηθεί τρεις μέρες συνεχόμενες»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων μίλησε για τη στενή συνεργασία του με τον Σωτήρη Τσιόδρα, τα έκτακτα μέτρα, για τη χρήση της μάσκας, αλλά και για το πότε μπορεί να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας.

Στην εκπομπή επίσης, μίλησε και η σύζυγος του, η οποία αποκάλυψε πώς είναι ως πατέρας και ως σύζυγος, αλλά και τα καθήκοντα του. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος βυθίστηκε στο πένθος.

Όσα είπε η σύζυγός του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου

Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγός

«Ο Νίκος διακατέχεται από ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης. Πρέπει να είναι σκληρός. Nα είναι αυστηρός. Πρόκειται για ανθρώπινες ζωές. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και είμαι περήφανη γι΄αυτό. Η καθημερινότητά μας δεν έχει αλλάξει στο σπίτι. Συζητάμε για τα θέματα της οικογένειας, τα προβλήματά μας. Τον βλέπουμε βέβαια λιγότερο αλλά υπάρχει μεγάλη κατανόηση από μας σε αυτό. Είμαστε μαζί 12 χρόνια. 10 παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη τη Δήμητρα. Και έχουμε και την Ιωάννα από τον πρώτο του γάμο.

Υπάρχουν περίοδοι που δεν έχει κοιμηθεί τρεις μέρες συνεχόμενες. Έχει χιούμορ και είναι συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Δεν πιστεύω ότι έχει ελαττώματα. Γελάει σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική. Στις αρνητικές κριτικές στεναχωριέται και εγώ στεναχωριέμαι αλλά ξέρω πόσο σκληρά προσπαθεί ο σύζυγός μου.Θέλω να του πω καλή επιτυχία και σ ΄αγαπώ» είπε η Γιώτα Παναγιωτοπούλου στην κάμερα της εκπομπής.

«Δεν της είχα πει ότι θα κλείσουν τα γυμναστήρια. To άκουσε μαζί με τους άλλους στην τηλεόραση. (η σύζυγός του διατηρεί γυμναστήριο) Είμαι πολύ περήφανος για εκείνη. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος και έχει παλέψει πολύ στη ζωή της!», είπε μετά το τέλος του βίντεο ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Για τον Σωτήρη Τσιόδρα ο Χαρδαλιάς είπε

«Είναι μύθος ότι έχουμε τσακωθεί με τον Σωτήρη Τσιόδρα. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα συμμετέχει στις συσκέψεις. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Συζητάμε τα πάντα, αξιολογούμε τα πάντα. Νομίζω ότι η σχέση μας θα αξιολογηθεί όταν τελειώσει όλο αυτό»