Μελίνα Ασλανίδου: Ερωτευμένη ξανά η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της με τον Μουντάκη

«Ζω στη Κρήτη και από το 1 μέχρι το 10 περνάω καλά 12!»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: Ερωτευμένη ξανά η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της με τον Μουντάκη

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε στο Σημείο Συνάντησης μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη. Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για την πορεία τους στη μουσική σκηνή, μάλιστα η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πλέον ζει στη Κρήτη.

Η εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου για τη ζωή στη Κρήτη

“Περνάω καλά στην Κρήτη. Από το ένα ως το δέκα περνάω δώδεκα καλά. Στην αρχή ξεκίνησα ως σερβιτόρα για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου γιατί οι γονείς μου μπορούσαν μέχρι ένα σημείο να με καλύψουν. Ξεκινούσα τη δουλειά και τραγουδούσα, δεν έκανα κάτι άλλο. Τραγουδούσα συνέχεια, ό,τι ήταν το τραγουδούσα. Και εκεί οι φίλοι μου μού είπαν ότι τους έχω ζαλίσει και να πάω στο “Αυγό του Κόκορα” που ζητάνε τραγουδίστρια.

Ήταν ένα υπέροχο κουτούκι πολύ μικρό, με δυο βαρέλια και είχε κόκορα μέσα στο μαγαζί. Κι όταν μου έδωσαν χρήματα τους είπα ότι είναι πολλά για τα πέντε τραγούδια που είπα. Μου φαινόταν εξωπραγματικό”, ανέφερε η Μελίνα Ασλανίδου.

Στην εκπομπή του Happy Day το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τις δηλώσεις την τραγουδίστριας και μάλιστα ανέφερε πως για να ζει στη Κρήτη δεν της αρέσει μόνο το νησί αλλά και οι κρητικοί αφήνοντας να εννοηθεί πως η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της με τον Βασίλη Μουντάκη.

Μελίνα Ασλανίδου: Πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της μετά το χωρισμό από τον Μουντάκη

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η Μελίνα Ασλανίδου, χώρισε από τον επί 2 χρόνια σύντροφό της, Βασίλη Μουντάκη, με τον οποίο έμενε μαζί στην Κρήτη. Μετά το τέλος της σχέσης τους, η τραγουδίστρια γύρισε στην Αθήνα και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της.

Στην πρωινή εκπομπή Happy Day, έγινε γνωστή η είδηση, αποκαλύπτοντας μάλιστα, πως παραμένουν δύο καλοί φίλοι, δεν τσακώθηκαν και ούτε συνέβη κάτι άσχημο που να οδήγησε στη λύση του χωρισμού.

Μάλιστα, με την επιστροφή της στην Αθήνα, η Μελίνα Ασλανίδου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Η ίδια παραδέχθηκε πως ψυχολογικά είναι σε θεραπευτικό πλαίσιο και αντιμετωπίζει όσο γίνεται με αισιοδοξία την πανδημία, παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν σε επαγγελματικό, μεταξύ άλλων επίπεδο, αφού ο καλλιτεχνικός κλάδος είναι από εκείνους που ακόμα πλήττονται από τον κορωνοϊό. Ενώ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο χωρισμό της.

Πριν από λίγες ώρες, η Μελίνα Ασλανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της στην Αθήνα.

Μαζί της πόζαραν καλοί της φίλοι και το χαμόγελο από τη χαρά της που τους συνάντησε ξανά μετά από τόσο καιρό, έφτανε μέχρι τα αυτιά.

μελίνα ασλανίδου