Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η απάντηση Καστάνη στην Μουτίδου: «Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Μετέφερε τα λόγια της η Τσιμτσιλή στο Happy Day

Η απάντηση Καστάνη στην Μουτίδου: «Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»
News 02.02.2021 10:48
Από Ελένη Ζουγανέλη

H Ελένη Καστάνη απάντησε στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου μέσω της εκπομπής Happy Day, χωρίς ωστόσο να δώσει απάντηση για τροφή για σχόλια.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη κατήγγειλε την πρώτη πως όταν συνεργάστηκαν της είχε συμπεριφερθεί άσχημα και της είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στην σκηνή.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι «μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”». Δείτε εδώ όλο το βίντεο με τις κατηγορίες της.

Η απάντηση Καστάνη στην Μουτίδου

Καστάνη κατηγορίες Μουτίδου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, μετέφερε τα λόγια της Ελένης Καστάνη και ανέφερε: «Με την κυρία Καστάνη συνομίλησε ο Μιχάλης Πλεμμένος και του είπε ότι δεν ισχύει αυτό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει. Και επίσης ότι προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου γιατί είναι σαν να δίνει υπόσταση σε αυτή την κατηγορία που δεν ισχύει».

Ποια είναι η Ελένη Καστάνη

Η Ελένη Καστάνη γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1960 στη Σητεία της Κρήτης. Η μητέρα της ήταν μοδίστρα και ο πατέρας της υπάλληλος του δήμου. Όταν ήταν 12 ετών, ο πατέρας της αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του και τις δύο κόρες τους. Μεταγενέστερα, λόγω σπουδών της αδελφής της Ελένης, η οικογένεια μετακόμισε στα Εξάρχεια, όπου και τελείωσε το λύκειο εκεί. Η Καστάνη, έως σήμερα δεν έχει μετακομίσει από την περιοχή.[2]

Όταν η Καστάνη είπε στη μητέρα της ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, της πρότεινε να τελειώσει μία άλλη σχολή πρώτα και αργότερα να πάει στη Δραματική Σχολή. Τότε, για 3-4 χρόνια σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, στη Βιομηχανική Σχολή, χωρίς όμως να πάρει ποτέ δίπλωμα. Έτσι, αμέσως γράφτηκε στη Δραματική Σχολή Βεάκη, από την οποία και αποφοίτησε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαλλη στο The Booth η Σοφία Μουτίδου - «Δέχθηκα χυδαία μηνύματα»

Η Σοφία Μουτίδου ξεσπά κατά του GNTM 3 - «Δεν μπορώ να δεχτώ την κοροϊδία! Προσπαθεί να μας πείσει ότι..»

Share