Πρωινό: Άφωνοι στο πλατό - «Έγινε απόπειρα βιασμού από προβεβλημένο πρόσωπο των ΜΜΕ»

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ έκανε την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πρωινό: Άφωνοι στο πλατό - «Έγινε απόπειρα βιασμού από προβεβλημένο πρόσωπο των ΜΜΕ»

Το πρωί της Τρίτης, στο πλατό του Πρωινού στον ΑΝΤ1 έγινε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για απόπειρα βιασμού ανυποψίαστης γυναίκας από προβεβλημένο πρόσωπο των ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία Αλέκος Μάρκελλος αποκάλυψε μέσα από τηλεφωνική σύνδεση πως δέχτηκε επιστολή από γυναίκα που κατήγγειλε γνωστό πρόσωπο.

Η αποκάλυψη απόπειρας βιασμού στο Πρωινό

«“Πήγα στην αστυνομία, περιέγραψα τα πάντα και δήλωσα τα ονόματα των συναδέλφων που ήθελαν να καταθέσουν υπέρ μου. Κρύφτηκε για να παρέλθει το αυτόφωρο. Λογικό. Η σύζυγός του έμαθε και με κάλεσε να μου ζητήσει να αποσύρω την μήνυση γιατί έχουν ένα παιδί. Της θύμισα ότι και εγώ έχω και μάλιστα πάνω από ένα. Της είπα ότι οφείλω στα παιδιά μου να μην αποσύρω την μήνυση”.

Χθες κατονόμασα εδώ τον τηλεπαρουσιαστή ως καταγγελλόμενο για απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον συναδέλφου (τότε) δημοσιογράφου. Γλύτωσε επειδή πάλεψε σωματικά. Επαναλαμβάνω, υπάρχουν λόγοι: Απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας και μητέρας ανηλίκων που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο!», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Την ίδια στιγμή η Αγγελική Λάμπρη έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της έπειτα από την εξομολόγηση στο δελτίο της ΕΡΤ.

Πρωινό: Αρπάχτηκαν στον αέρα Σταρόβας και Σκορδά για την υπόθεση του Σπυρόπουλου

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποφάσισε να αναφερθεί και στο θέμα του Κώστα Σπυρόπουλου, με αποτέλεσμα να αρπαχτεί με τη Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής.

Ο ίδιος εξήγησε πως δεν είναι δυνατόν να παρομοιάζει κανείς τον Κώστα Σπυρόπουλο με τον προπονητή που βίασε την 11χρονη αθλήτρια ενώ την ίδια στιγμή εξήγησε πως πέρασε ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο (30/1), η Ναταλία Γερμανού σχολίασε με πολύ αρνητικό τρόπο τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Δημήτρης Σταρόβας υπέρ του Κώστα Σπυρόπουλου.

«Πέρασα ένα πολύ δύσκολο τριήμερο. Ειπώθηκαν πράγματα για εμένα επειδή έκανα πράγματα που αισθάνθηκα. Δεν έκανα καμία παρέμβαση. Την Παρασκευή που έγινε όλη αυτή η ιστορία, το έμαθα από κάποιο κανάλι και το πρώτο που ένιωσα ήταν αυτό που έγινε.

Μετά από παρακαλετά, αυτό πληρώνουμε τώρα. Δυσκολεύομαι να πω όχι και πολλές φορές έχω βρεθεί σε πάνελ και παράθυρα χωρίς να το ήθελα, δεν δικαιολογούμαι. Αυτή είναι πάντως η πραγματικότητα. Λειτούργησα αυθόρμητα, όπως κάνω πάντα. Το τι πειράζει τον καθένα είναι προσωπικό του θέμα. Τίποτα δεν ειρωνευόμαστε, τίποτα δεν υποτιμούμε.

Ανθρώπινα «με βίασε στα 12 και το κουβαλάω μαζί μου τόσα χρόνια», άλλη αντιμετώπιση θα είχα. Δε μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι, λέω για τη δική μου αντίδραση. Δε μπορεί να λέμε ότι ο Κώστας είναι το ίδιο πράγμα με τον προπονητή με το 11χρονο κοριτσάκι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Η Φαίη Σκορδά του απάντησε σε αυτό: «Αν δεν ζήσεις, δεν μπορείς να έχεις άποψη. Το έχεις ζήσει;».

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Εσύ αντιμετωπίζεις το ίδιο ρε Φαίη; Λέω πως αντέδρασα εγώ. Δυσκολεύομαι λοιπόν να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που είναι ανιδιοτελής και βάζει τον εαυτό του πίσω και προσέχει τους συνεργάτες και τους φίλους του, θα έφερνε έναν άνθρωπο σε δύσκολη θέση».

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως δεν γίνεται να αψηφήσουμε τα λεγόμενα τριών κοριτσιών και τότε ο Σταρόβας απάντησε: «Εγώ μίλησα με τον Κώστα και ξέρεις τι μου είπε; Ότι οι περισσότεροι που τάχτηκαν στο πλευρό των κοριτσιών έχουν συνεργαστεί μαζί του, με τους μισούς έχει φάει 15 φορές. Αν εγώ είχα κάνει κάτι πάρα πολύ κακό στη Φαίη, που είστε πολύ κοντά, θα συνεργαζόσουν εσύ μαζί μου; Αυτό ξέρεις τι λέει για εμένα; Ότι ζούμε σ’ έναν κόσμο υποκριτικό, που όλα μπορούν να συμβούν».