Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε ''θα μου κάτσεις και θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου''»

Θα κάνει μήνυση για προσβολή αξιοπρέπειας

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε ''θα μου κάτσεις και θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου''»

Στη κάμερα του ΑΝΤ1 και το Πρωινό μίλησε η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου και αποκάλυψε πως θα κάνει αγωγή σε σεναριογράφο έπειτα από ό,τι της συνέβη.

Η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου τόνισε

«Είχα τα δικαιώματα θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να το ανεβάσω. Γνωρίζω τον εν λόγω κύριο, σεναριογράφο, συγγραφέα, παραγωγό κινηματογράφου και τηλεόρασης. Έκανα ένα επαγγελματικό ραντεβού για να του δώσω το έργο να το διαβάσει.

Όταν του το δίνω μου απαντάει: “Αγαπητή κ. Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσω”. Και μου είπε ότι αν δεν, δεν. Σηκώθηκα κι έφυγα».

Την ίδια στιγμή η Αγγελική Λάμπρη έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της έπειτα από την εξομολόγηση στο δελτίο της ΕΡΤ.

Πρωινό: Άφωνοι στο πλατό - «Έγινε απόπειρα βιασμού από προβεβλημένο πρόσωπο των ΜΜΕ»

Tο πρωί της Τρίτης, στο πλατό του Πρωινού στον ΑΝΤ1 έγινε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για απόπειρα βιασμού ανυποψίαστης γυναίκας από προβεβλημένο πρόσωπο των ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία Αλέκος Μάρκελλος αποκάλυψε μέσα από τηλεφωνική σύνδεση πως δέχτηκε επιστολή από γυναίκα που κατήγγειλε γνωστό πρόσωπο.

Η αποκάλυψη απόπειρας βιασμού στο Πρωινό

«“Πήγα στην αστυνομία, περιέγραψα τα πάντα και δήλωσα τα ονόματα των συναδέλφων που ήθελαν να καταθέσουν υπέρ μου. Κρύφτηκε για να παρέλθει το αυτόφωρο. Λογικό. Η σύζυγός του έμαθε και με κάλεσε να μου ζητήσει να αποσύρω την μήνυση γιατί έχουν ένα παιδί. Της θύμισα ότι και εγώ έχω και μάλιστα πάνω από ένα. Της είπα ότι οφείλω στα παιδιά μου να μην αποσύρω την μήνυση”.

Χθες κατονόμασα εδώ τον τηλεπαρουσιαστή ως καταγγελλόμενο για απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον συναδέλφου (τότε) δημοσιογράφου. Γλύτωσε επειδή πάλεψε σωματικά. Επαναλαμβάνω, υπάρχουν λόγοι: Απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας και μητέρας ανηλίκων που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο!», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.