Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτηση στο Instagram μετά την αποκάλυψη για σεξουαλική παρενόχληση

Άραγε η ηθοποιός είναι έτοιμη να αποκαλύψει το όνομα του θύτη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτηση στο Instagram μετά την αποκάλυψη για σεξουαλική παρενόχληση

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στηρίζοντας το κίνημα #metoo και την ανάγκη της κοινωνίας να μιλά ανοιχτά για κάθε είδους βία και παρενόχληση, προέβη σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός, πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό της χώρο χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον θύτη.

Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός, έκανε ένα story στον λογαριασμό της με την εξής φράση “Είσαι πιο δυνατός απ’ όσο γνωρίζεις και εκείνοι θα φοβηθούν τη μέρα που θα το ανακαλύψεις”, έγραψε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

πηνελόπη αναστασοπούλου

Πρωινό: Άφωνοι στο πλατό - «Έγινε απόπειρα βιασμού από προβεβλημένο πρόσωπο των ΜΜΕ»

Το πρωί της Τρίτης, στο πλατό του Πρωινού στον ΑΝΤ1 έγινε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για απόπειρα βιασμού ανυποψίαστης γυναίκας από προβεβλημένο πρόσωπο των ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία Αλέκος Μάρκελλος αποκάλυψε μέσα από τηλεφωνική σύνδεση πως δέχτηκε επιστολή από γυναίκα που κατήγγειλε γνωστό πρόσωπο.

«“Πήγα στην αστυνομία, περιέγραψα τα πάντα και δήλωσα τα ονόματα των συναδέλφων που ήθελαν να καταθέσουν υπέρ μου. Κρύφτηκε για να παρέλθει το αυτόφωρο. Λογικό. Η σύζυγός του έμαθε και με κάλεσε να μου ζητήσει να αποσύρω την μήνυση γιατί έχουν ένα παιδί. Της θύμισα ότι και εγώ έχω και μάλιστα πάνω από ένα. Της είπα ότι οφείλω στα παιδιά μου να μην αποσύρω την μήνυση”.

Χθες κατονόμασα εδώ τον τηλεπαρουσιαστή ως καταγγελλόμενο για απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον συναδέλφου (τότε) δημοσιογράφου. Γλύτωσε επειδή πάλεψε σωματικά. Επαναλαμβάνω, υπάρχουν λόγοι: Απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας και μητέρας ανηλίκων που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο!», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Την ίδια στιγμή η Αγγελική Λάμπρη έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της έπειτα από την εξομολόγηση στο δελτίο της ΕΡΤ.