Λουκία Παπαδάκη: «Έχω χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις, έριξα μια σφαλιάρα και έφυγα»

Η ηθοποιός μίλησε για τη δική της εμπειρία στο θέατρο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λουκία Παπαδάκη: «Έχω χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις, έριξα μια σφαλιάρα και έφυγα»

Η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη μίλησε τη κάμερα του Love It για το θέμα των ημερών, τις σεξουαλικές, λεκτικές και σωματικές παρενοχλήσεις που έχουν συμβεί στο θέατρο.

Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε και τη δική της εμπειρία.

Η Λουκία Παπαδάκη είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: «Αυτά που έχω αντιμετωπίσει τα αντιμετώπισα άμεσα και ευθέως και αυτό είναι η δική μου τοποθέτηση. Δεν τη συγκρίνω με κάποιου άλλου, εγώ τι έκανα και πόσο συγκεκριμένη ήμουν.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Έχω χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις. Έδωσα μια σφαλιάρα και έφυγα. Πολύ το ευχαριστήθηκα, είναι πολύ αποτελεσματικό. Υποτιμούμε τη δύναμη που έχουμε.».

Oι δηλώσεις της Λουκίας Παπαδάκη

Την ίδια στιγμή η Αγγελική Λάμπρη έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της έπειτα από την εξομολόγηση στο δελτίο της ΕΡΤ.

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε ''θα μου κάτσεις και θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου''»

Στη κάμερα του ΑΝΤ1 και το Πρωινό μίλησε η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου και αποκάλυψε πως θα κάνει αγωγή σε σεναριογράφο έπειτα από ό,τι της συνέβη.

Η ηθοποιός τόνισε Φιλίτσα Καλογεράκου τόνισε

«Είχα τα δικαιώματα θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να το ανεβάσω. Γνωρίζω τον εν λόγω κύριο, σεναριογράφο, συγγραφέα, παραγωγό κινηματογράφου και τηλεόρασης. Έκανα ένα επαγγελματικό ραντεβού για να του δώσω το έργο να το διαβάσει.

Όταν του το δίνω μου απαντάει: “Αγαπητή κ. Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσω”. Και μου είπε ότι αν δεν, δεν. Σηκώθηκα κι έφυγα».