Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω δουλέψει υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί»

Αποκάλυψε on air τις δουλειές που είχε κάνει στο παρελθόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω δουλέψει υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί»

Το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Μαλέσκου κατά την διάρκεια της εκπομπής της Love It αποκάλυψε τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν.

Ειδικότερα, η λαμπερή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές στον αέρα της εκπομπής της, που τελευταία τα πάει και πολύ καλά στα νούμερα, τα επαγγέλματα με τα οποία είχε ασχοληθεί πριν ενταχθεί στον χώρο της τηλεόρασης.

Ιωάννα Μαλέσκου

Εκτός από το ότι η Ιωάννα συνήθιζε να εργάζεται ως δασκάλα, η ίδια όπως δήλωσε έχει περάσει από πολλές δουλειές όσο βρισκόταν φοιτήτρια.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω δουλέψει υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί για πολύ λίγο, αλλά το έχω κάνει κι αυτό. Έχω δουλέψει σαν φωτομοντέλο για χαρτζιλίκι σαν φοιτήτρια. Έχω δουλέψει και ως γραμματέας»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι πολύ κολακευτικός ο τίτλος “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”»

Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή After Dark, ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Love it αναφέρθηκε στη σύγκριση που της κάνουν πολλοί με την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως σχολίασε, ο τίτλος "Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης" είναι πολύ κολακευτικός, ωστόσο είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο.

«Το ακούσαμε πολλές και το διαβάσαμε πολύ συχνά και έπεσε σε εμένα μου σαν τίτλος χωρίς να το γνωρίζω. Είναι πολύ κολακευτικός ο τίτλος “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”. Είναι ένας τίτλος με ένα brand name προσωπικότητας, που είναι μία και μοναδική, όπως καθένας από εμάς. Κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος. Είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο άνθρωπο.

Ιωάννα Μαλέσκου Ελένη Μενεγάκη

Η σύγκριση είναι κακό πράγμα και τοξικό κάποιες φορές. Ασφαλώς όταν άκουσα “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης” την πρώτη φορά, αισθάνθηκα συστολή και έλεγα: “Παναγία μου, να το βλέπει τώρα η γυναίκα και να νομίζει ότι η Μαλέσκου θέλει να φτάσει εδώ που είμαι εγώ”. Μπορεί η γυναίκα να μην το σκέφτηκε ποτέ και το εύχομαι. Δεν είναι ωραίο. Ξαφνικά έρχεσαι και πρέπει να δώσεις τα διαπιστευτήρια σου, σε προδικάζουν και είναι προκατειλημμένοι ότι εσύ προσπαθείς να αντιγράψεις κάτι και αυτό δεν ισχύει. Θέλει χρόνο για να το δείξεις. Βλέποντας την εκπομπή, καταλαβαίνει κάποιος ότι αυτή η κοπέλα έχει κατι διαφορετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ πέταξε "καρφιά" και σε Παπαγεωργίου - Ουγγαρέζο.