Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Μου προκαλεί αηδία ότι αυτούς θα τους βολέψουν σε επόμενες συνεργασίες»

Ξέσπασε ο ηθοποιός μετά τον σάλο με τις καταγγελίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Μου προκαλεί αηδία ότι αυτούς θα τους βολέψουν σε επόμενες συνεργασίες»

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ξέσπασε για όλους αυτούς τους ηθοποιούς που παρενόχλησαν σεξουαλικά τους συναδέλφους του.

Μετά το κύμα των καταγγελιών, όλο και περισσότεροι ηθοποιοί και καλλιτέχνες μιλούν ανοιχτά για όλα όσα έχουν βιώσει από γνωστά πρόσωπα και μη στο παρελθόν.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος με την σειρά του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την δική του άποψη, αναφέροντας πως έχει βιώσει προσωπική ψυχολογική βία από τα «ιερά τέρατα» του χώρου του θεάματος.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε: «Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου και έχοντας υπάρξει θύμα ψυχολογικής βίας και επί σκηνής εξύβρισης και εν γενεί βίας (καταστάσεις που αντιμετώπισα με σθεναρή αντίδραση και με ανοιχτή αντιπαράθεση με τα «ιερά» ΤΕΡΑΤΑ του χώρου ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ψυχολογικό – καλλιτεχνικό – οικονομικό κ.α…) βλέπω ένα ποτάμι να ξεπλένει αυτή τη βρωμιά…

Βλέπω όμως και μου προκαλεί αηδία οοολους αυτούς τους «συναδέλφους», που ως αυλοκόλακες και παρατρεχαμενοι ή από πλάνη ότι θα τους «βολέψουν» σε επόμενες συνεργασίες ή από φόβο ακόμη ή επειδή χειραγωγηθήκαν έντεχνα ή λόγω ανοσίας και απειρίας, βλέπω να βγαίνουν ως πραγματικοί υποκριτές να καταγγέλουν τη βία στην οποία οι ίδιοι συμμετείχαν…ως πιόνια του θύτη προβοκάροντας και απομονώνοντας τα θύματα!!!

Βγείτε επιτέλους ΤΩΡΑ και ζητήστε μια συγνώμη αν έχετε τη μεγαλοσύνη ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ αλλιώς συνεχίστε να ζείτε έτσι…».

«υ.γ. να μην αναφερθώ σε κολλητους «δημοσιογραφους»,«κριτικούς» που τους κάλυπταν στα μέσα ώστε να μην αποκαλυφθούν τα αίσχη τους και να επιτυγχάνουν τους σκοπούς τους…» Στο μεταξύ πριν λίγες μέρες αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη, επισημαίνοντας πως ήταν η χειρότερη του συνεργασία.

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Λάρισα, 2 Μαρτίου 1980) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1980. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2002 ξεκινώντας την πορεία του ως ηθοποιός. Αρχικά εργάστηκε στο θέατρο στις παραστάσεις «Άντρες έτοιμοι για όλα» και «Η μικρή μας πόλη» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή τις σεζόν 2002-2003, ενώ ακολούθησαν κι άλλα θεατρικά έργα όπως «Ηρακλής», «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» και «Βούτσεκ».

Το 2005, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση συμμετέχοντας στο καστ της σειράς «Σαν γλυκό του κουταλιού» έχοντας το ρόλο του Άλκη. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στις σειρές «Μόνη εξ αμελείας» και «Amore Mio».

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Νικόλα Λύτρα στην καθημερινή σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ». Εκεί για τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν, από το 2008 μέχρι το 2012, συμπρωταγωνίστησε μαζί με την Φαίη Ξυλά, τον Παναγιώτη Πετράκη, την Αντιγόνη Δρακουλάκη και άλλους.

Το 2011 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη σειρά εποχής «Το Νησί» ενώ συμμετείχε και στον τρίτο κύκλο της σειράς «Πενήντα Πενήντα». Το 2014 συμμετείχε στην καθημερινή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» ενώ το 2015 έκανε έκτακτες εμφανίσεις στην κωμική σειρά «Οι Συμμαθητές».