Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δέχτηκε διπλή εμπρηστική επίθεση σπίτι του

Το αυτοκίνητο του βουλευτή είχε τυλιχτεί στις φλόγες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δέχτηκε διπλή εμπρηστική επίθεση σπίτι του

Σήμερα το απόγευμα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δέχτηκε διπλή εμπρηστική επίθεση έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην Κηφισιά. Όλα έγιναν περίπου στις 19.30 το απόγευμα.

Ο κ.Μπογδάνος βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη σύζυγό του, όταν άκουσαν έναν ισχυρό θόρυβο. Βγήκαν έξω και είδαν το αυτοκίνητο του βουλευτή να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Ο βουλευτής πρόλαβε και μετακίνησε το αυτοκίνητο της συζύγου του, πριν προλάβει να επεκταθεί και σ' αυτό η φωτιά, που αντιμετωπίσθηκε και χάρη στην κινητοποίηση των γειτόνων που έσπευσαν με πυροσβεστήρες να βοηθήσουν.

Ο Κωνσταντίνος Μπόγδανος δέχτηκε διπλή εμπρηστική επίθεση σπίτι του

Κωνσταντίνος Μπόγδανος επίθεση

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο ίδιος πριν καιρό είχε στείλει εξώδικο σε γνωστή εκπομπή.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Μπόγδανο

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος Μαρούσι Αττικής, 27 Δεκεμβρίου 1979) είναι Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός. Το 2019 εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατάγεται από τη Νάξο. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο King's College του Λονδίνου. Εργάστηκε στο Λονδίνο ως σύμβουλος επικοινωνίας και στην ανάπτυξη επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης. Το 2013 εξέδωσε ποιητική συλλογή με τίτλο «ΟΝ» η οποία δέχτηκε αρνητική κριτική[6]. Πέρα από τη μητρική του ελληνική γλώσσα, γνωρίζει ακόμη αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Πριν την ενασχόλησή του με την πολιτική αυτοπροσδιοριζόταν ως δεξιός και φιλελεύθερος Ως ενεργός πολιτικός είναι υπέρ του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ έχει ταχθεί υπέρ της εγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών σε δομές ακατοίκητων νησιών.

Το 2020 ζήτησε τη νομοθετική κατάργηση της μπούρκας και του νικάμπ, επικαλούμενος ζητήματα ασφαλείας και παραβίασης των δικαιωμάτων των γυναικών. Επίσης, στο παρελθόν έχει λάβει θέση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντας τη «σαν την εκπλήρωση ενός αντεθνικού προδοτικού παιδικού...ονείρου» του Αλέξη Τσίπρα. Ακόμη, αναφέρεται ως υποστηρικτής της θεωρίας των δύο άκρων.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 παντρεύτηκε τη δημοσιογράφο Τζίνα Μοσχολιού. Έξι μήνες μετά τον γάμο ανακοινώθηκε το διαζύγιο τους. Στις 6 Ιουλίου του 2019 παντρεύτηκε τη δημοσιογράφο Ελένη Καρβελά.