Πωλίνα Γκιωνάκη για Κιμούλη: «Πολλές κοπέλες, όταν τελείωνε η σεζόν, όλες ήταν έξαλλες»

Ακόμα μια αποκάλυψη ήρθε στο φως

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πωλίνα Γκιωνάκη για Κιμούλη: «Πολλές κοπέλες, όταν τελείωνε η σεζόν, όλες ήταν έξαλλες»

Στην εκπομπή Love It μίλησε, το μεσημέρι της Τετάρτης, η Πωλίνα Γκιωνάκη και αποκάλυψε πως για τον Γιώργο Κιμούλη ήξερε πως φερόταν άσχημα στο θέατρο.

«Με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε συνεργαστεί 2-3 σεζόν. Ήμουν πάρα πολύ νέα, ήταν στο ξεκίνημά μου κι εκείνος ήταν νέο παιδί. Δεν ένιωσα καμία έκπληξη με αυτά που άκουσα. Εμείς στο θέατρο είμαστε μια οικογένεια, όλα μαθαίνονται. Οπότε τα ξέραμε, τα είχαμε ακούσει ότι συμβαίνουν διάφορα. Και δεν τα είχαμε ακούσει από ένα άτομο. Πολλές κοπέλες, όταν τελείωνε η σεζόν, ήταν έξαλλες. Είναι πολύ εξευτελιστικό να σε κλοτσάνε. Εμένα δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Εάν αρνηθείς προτάσεις, μετά δεν υπάρχεις στη δουλειά», είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη για τον Γιώργο Κιμούλη.

Για την καταγγελία που έκανε ο γιος της για σεξουαλική παρενόχληση, η Πωλίνα Γκιωνάκη απάντησε: «Εμένα ο γιος μου, τότε, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχασε τη δουλειά γιατί ο κύριος του έκανε… πρόταση! Του είπα ότι δεν πειράζει και ότι τέτοια πράγματα θα αντιμετωπίσει στη ζωή του, αλλά δεν είναι όλοι έτσι».

Η Ζέτα Δούκα έκανε ακόμα μια ανάρτηση μετά την εξομολόγηση που συγκλόνισε.

πωλίνα γιωνακη

Γιώργος Κιμούλης: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στον αέρα του Happy Day, αποκάλυψε τι ανέφερε ο Γιώργος Κιμούλης σε δημοσιογράφο της εκπομπής, που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τις καταγγελίες.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης - ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο με αφορμή την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα, πως της έχει ασκήσει ψυχολογική και σωματική βία.

«Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δεν φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει. Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο, που υπήρχε μία καταγγελία, της Ζέτας Δούκα.

Μετά, όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής. Από εμάς, η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως "δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα"», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.