Κατερίνα Τσάβαλου: «Έχω έρθει αντιμέτωπη με σεξουαλική παρενόχληση, ήταν επικεφαλής και τον ξέρετε»

Αποκάλυψε και για τις κρίσεις πανικού εξαιτίας εργασιακού εκφοβισμού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Τσάβαλου: «Έχω έρθει αντιμέτωπη με σεξουαλική παρενόχληση, ήταν επικεφαλής και τον ξέρετε»

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που πάθαινε πάνω στη σκηνή θεάτρου, εξαιτίας εργασιακού εκφοβισμού, αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπη.

Όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Τσάβαλου στα «Μεσάνυχτα»

«Έχω έρθει αντιμέτωπη με σεξουαλική παρενόχληση, όπως και πολλοί. Στα ξεκινήματά μου αλλά και πιο μετά και το θεωρώ αδιανόητο ένας άνθρωπος να χρησιμοποιεί την ιδιότητά του για αυτό. Τον ξέρετε και το χειρότερο είναι ότι ήμουν σε μία παράσταση, όπου έπαιζα με κρίσεις πανικού όχι από σεξουαλική παρενόχληση, αλλά από πολύ κακή συμπεριφορά πάνω στην σκηνή.

Ήταν ο επικεφαλής και έκανε διάφορους ήχους. Και εκτός σκηνής γίνονταν πράγματα. Έμεινα μέχρι το τέλος της παράστασης σαν επαγγελματίας αλλά πάθαινα κρίσεις πανικού, μούδιαζαν όλα και άσπριζα. Δεν μιλάμε με αυτόν τον άνθρωπο και, για να πάρω και τα χρήματά μου, όπου δημιουργούσε και εκεί προβλήματα, μίλησε ο δικηγόρος μου.

Όποιον μπορώ να διαφυλάξω από αυτόν τον άνθρωπο στον χώρο, θα το κάνω. Αν ξαναγινόταν παράσταση και ήταν απλά μέλος και όχι επικεφαλής, θα πήγαινα».

κατερίνα τσάβαλου μεσάνυχτα παρενόχληση

Κατερίνα Τσάβαλου: «Είχα μια παλίνδρομη κύηση, πήγα στην εκκλησία και...»

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και εξομολογήθηκε για τα κιλά της εγκυμοσύνης που πήρε αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για τις προσευχές που έκανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και για τον χώρο της τηλεόρασης.

Η Κατερίνα Τσάβαλου είπε συγκεκριμένα: «Δεν γυμνάζομαι, αλλά τρώω συναισθηματικά και για την ευχαρίστηση. Μετά την εγκυμοσύνη. άλλαξε το σώμα μου, από “κόκκαλο” έγινα γυναίκα. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν “τα έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης; Η τάδε τα έχασε”. Θήλαζα μέχρι 8 μηνών και τα κιλά τα έχασα μετά.

Αναγκάστηκα να απολογηθώ για μια φωτογραφία στο Instagram και να πω ότι έφαγα και πρήστηκα, δεν είμαι έγκυος ξανά. Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη μου και μετά μου έβγαλε υποθυρεοειδισμό. Είχα μια παλίνδρομη κύηση. Πήγα στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι και προσευχήθηκα. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση όπως είναι, υπάρχει πολλή ανθρωποφαγία.

Δημοσιογράφος με έπαιρνε για δικό μου άνθρωπο να με ρωτήσει αν πέθανε, για να το έχει αποκλειστικό. Δεν ξέρω τι θα κάνω επαγγελματικά από εδώ και πέρα. Είχα αγοραφοβία και πάθαινα κρίσεις πανικού και γι’ αυτό το λόγο ξεκίνησα ψυχοθεραπεία», κατέληξε η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία εξομολογήθηκε και την επίθεση που δέχτηκε για τα κιλά της στα social media.

κατερίνα τσάβαλου έγκυος