Κρούσμα κορωνοϊού στο Your Face Sounds Familiar - All Star

Συναγερμός στο show λίγο πριν ξεκινήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρούσμα κορωνοϊού στο Your Face Sounds Familiar - All Star

«Σύννεφα» έχουν συγκεντρωθεί πάνω από την προγραμματισμένη πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar All Star, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, έχει εντοπισθεί κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο της παραγωγής.

Το αγαπημένο show του ΑΝΤ1 επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή 14/2 και η παραγωγή προσπαθεί να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να γίνει η μαγνητοσκόπηση της πρεμιέρας χωρίς προβλήματα.

Your Face Sounds Familiar – All Star κορωνοϊός

Μετά το κρούσμα που εντοπίστηκε, οι άνθρωποι της παραγωγής έκαναν τεστ σε όλους τους συμμετέχοντες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σε περίπτωση που δεν ανιχνευτεί νέο κρούσμα κορωνοϊού, τότε η πρεμιέρα θα μαγνητοσκοπηθεί κανονικά.

Αν ωστόσο παρατηρηθεί εξάπλωση του ιού, τότε το πρώτο επεισόδιο του show θα καθυστερήσει λίγο.

YFSF: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες backstage φωτογραφίες

Επιστρέφει για 7η σεζόν το «Your Face Sounds Familiar» με τους πιο δυνατούς παίκτες να είναι έτοιμοι να μας ξετρελάνουν με τις εμφανίσεις τους.

Στο τιμόνι της παρουσίασης για ακόμη μια φορά θα βρίσκεται η Μαρία Μπεκατώρου ενώ οι παίκτες θα επιστρέψουν με τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Στην φετινή σκηνή του επιτυχημένου μουσικού σόου θα ανεβούν: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις. Δυνατές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών. Ένα ανατρεπτικό buzzer. Hot πρόσωπα και θρύλοι της μουσικής βιομηχανίας «ζωντανεύουν» μέσα από μεταμορφώσεις που κλέβουν την παράσταση.

Στο «Your Face Sounds Familiar-All Star» οι μιμήσεις, ο χορός και το τραγούδι έχουν πάντα φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι και φέτος, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Δείτε εδώ στο μεταξύ και την επίσημη ανακοίνωση για το σόου!

Δείτε παρακάτω backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του 1ου επεισοδίου

YFSF κατσούλης

YFSF μαγγίρα

YFSF παίκτες

YFSF backstage

YFSF στικούδη