Σοφία Μουτίδου: «Φταίω εγώ να βγω και να πω όλα τα ονόματα των σιχαμάτων και να πάω φυλακή;»

«Δε θα ναι πολύ ωφέλιμο να ακούσετε ότι βασικά θεσμικά στελέχη συμμετείχαν σε ομαδικό σeξ με πολύ αγαπημένες ηθοποιούς διασφαλίζοντας ρόλους και θέσεις;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Μουτίδου: «Φταίω εγώ να βγω και να πω όλα τα ονόματα των σιχαμάτων και να πάω φυλακή;»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η Σοφία Μουτίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τις καταγγελίες παρενόχλησης και βίας.

Η ηθοποιός, με ένα μακροσκελές κείμενο, θέλησε να πάρει θέση στα γεγονότα, κάνοντας συγκλονιστικές αποκαλύψεις, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα. Βέβαια, και η ίδια πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε πως η Ελένη Καστάνη της είχε κάνει τη ζωή μαύρη, όταν είχαν συνεργαστεί.

Αναλυτικά το κείμενο της Σοφίας Μουτίδου

«Φταίω εγώ τώρα να βγω και να πω οοοοολα τα ονόματα των σιχαμάτων, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, καθώς κανείς δε θα πάρει το μέρος μου και να πάω ήσυχα ήσυχα στη φυλακή; Και έτσι θα μαι εγώ στη φυλακή, γιατί δε θα αποδεικνύεται κάτι από αυτά που λέω, αλλά όλοι θα χετε μάθει τα πάντα. Και θα να αληθινά. Και θα το ξέρετε γιατί τόση φαντασία δεν έχει ούτε ο καλύτερος συγγραφέας.

Δε θα ναι πολύ ωφέλιμο να ακούσετε ότι βασικά θεσμικά στελέχη συμμετείχαν σε ομαδικό σεξ με πολύ γνωστές αγαπημένες σας ηθοποιούς, διασφαλίζοντας ρόλους και θέσεις; Ενώ εμείς τα άλλα παιδάκια κάναμε οντισιόν αγχωμένα; Ή ότι παρά πολύ γνωστά λαϊκά είδωλα εκβίαζαν για σεξ και αν δεν το έπαιρναν έριχναν στον Καιάδα τους αρνητές;

'H ότι πρωταγωνίστρια ετών φρόντισε να χειρουργηθεί άλλη πρωταγωνίστρια με σκοπό να τη βγάλει από την παράσταση εν γνώσει του σκηνοθέτη; Ή ότι υπάρχουν άνθρωποι που διεξάγουν πρόβες με ισχυρή βία και απειλές και εκβιασμούς και καταπάτηση όλων των δικαιωμάτων;

Ότι μαγικά συνδέονται ιθύνοντες σε κανάλια, παρουσιαστές, τραγουδιστές και ηθοποιοί με αντάλλαγμα σεξ απενεχοποιημένο σε ξένα εδάφη και άφθονα ναρκωτικά; Έτσι για το γαμώτο. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο. Για την τιμή των όπλων. Για ένα αδειανό πουκάμισο, Για μιαν Ελένη..».

Σοφία Μουτίδου καταγγελίες

Η απάντηση Καστάνη στη Μουτίδου: «Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

H Ελένη Καστάνη απάντησε στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου μέσω της εκπομπής Happy Day, χωρίς ωστόσο να δώσει απάντηση για τροφή για σχόλια.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη κατήγγειλε την πρώτη πως, όταν συνεργάστηκαν, της είχε συμπεριφερθεί άσχημα και της είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι «μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”». Δείτε εδώ όλο το βίντεο με τις κατηγορίες της.

Καστάνη κατηγορίες Μουτίδου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, μετέφερε τα λόγια της Ελένης Καστάνη και ανέφερε: «Με την κυρία Καστάνη συνομίλησε ο Μιχάλης Πλεμμένος και του είπε ότι δεν ισχύει αυτό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν θέλει να απαντήσει, για να μη δώσει αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει. Και επίσης ότι προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου γιατί είναι σαν να δίνει υπόσταση σε αυτή την κατηγορία που δεν ισχύει».