Τεστ κορωνοϊού για την Μαίρη Συνατσάκη

Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τεστ κορωνοϊού για την Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη, με αφορμή τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, χρειάστηκε να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού.

Η περίοδος που διανύουμε είναι αρκετά κρίσιμη και ανησυχητική και τα κρούσματα δυστυχώς ολοένα και αυξάνονται, με τον Σωτήρη Τσιόδρα να επισημαίνει πως είναι πιθανόν να φτάσουμε τα 8.000 ανά βδομάδα.

Έτσι, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ότι χρειάστηκε να κάνει ξανά τεστ για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, δημοσίευσε και τα αποτελέσματα του τεστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και, όπως φαίνεται, η Μαίρη είναι αρνητική.

Η ίδια έγραψε στην φωτογραφία: «Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται».

Τεστ κορωνοϊού για την Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα παρενόχλησης τρεις φορές»

Πολλές είναι οι γυναίκες που μετά τη Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψαν ότι έχουν πέσει και αυτές θύμα κακοποίησης και παρενόχλησης, μια από αυτές, και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα όλων «γιατί μίλησε τώρα η Σοφία» μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Μαίρη Συνατσάκη θύμα παρενόχλησης

Ειδικότερα, η Μαίρη, προκειμένου να στρέψει την προσοχή στους θύτες και όχι στα θύματα, εξηγεί με επιστημονικές παραπομπές γιατί οι γυναίκες επιλέγουν τη σιωπή και δεν τολμούν να ομολογήσουν τα δεινά που έχουν βιώσει.

Μέσα σε όλα, εξομολογείται και πως η ίδια έχει πέσει θύμα παρενόχλησης και μάλιστα τρεις φορές. Στις δύο πρώτες ήταν ανήλικη και τα θυμήθηκε ως εκλάμψεις σε μια ψυχολογική συνεδρία, ενώ στην τελευταία τα θυμάται όλα καθαρά, καθώς συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Υστερα από αυτό, η Μαίρη δήλωσε πως μίλησε με δικούς της ανθρώπους και με την ψυχολόγο της και κατάφερε να μην το κρατήσει μέσα της, ενώ θύμα παρενόχλησης έχει πέσει και η Μέγκι Ντρίο.