Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκλονίζει ο Γιώργος Βότσκαρης για τον καρκίνο - «Σκεφτόμουν άραγε ήρθε το τέλος;»

«Φοβόμουν ότι ο ανιψιός μου δεν θα προλάβαινε να με γνωρίσει»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Βότσκαρης για τον καρκίνο - «Σκεφτόμουν άραγε ήρθε το τέλος;»
News 04.02.2021 18:47
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Γιώργος Βότσκαρης προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση αναφορικά με την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατάφερε και βγήκε νικητής από την περιπέτεια του με την αρρώστια αυτή και με αφορμή την παγκόσμια μέρα καρκίνου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους όλα όσα πέρασε.

Η ανάρτηση του Γιώργου Βότσκαρη για την περιπέτεια του με τον καρκίνο

Παγκόσμια μέρα καρκίνου. Ναι μην φοβάστε να την πείτε την λέξη γιατί μπορεί να είναι πόνος θλίψη αγωνία δάκρυα πίκρα μελαγχολία. Κρύβει όμως πράγματα που στην αρχή δεν τα καταλαβαίνεις ….κρύβει δύναμη αντοχή υπομονή ελπίδα σοφία αγώνα πάθος για την ζωή. Να σου πω εγώ και όσοι το έχουμε ζήσει. Δεν είναι λύπηση.

Είναι απλά μια στραβοτιμονιά στην ζωή που αν θέλουμε την διορθώνουμε με την βοήθεια του θεού.
Το έζησα ….και ζω και ότι άφησε φεύγοντας. Είδα να χάνω τους κοιλιακούς είδα να χάνω κιλά είδα να χάνω μαλλιά γενιά να χάνω ένα κομμάτι του εαυτό μου. Είδα τα δάκρυα να κυλάνε στο πρόσωπο μου.

Είδα τον πόνο να μην με αφήνει να χαμογελάω, τα πόδια μου να λυγίζουν, το μυαλό μου να πέφτει σε περίεργες σκέψεις. Να σκέφτομαι άραγε ήρθε το τέλος ; Να σκέφτομαι «άραγε ο ανιψιός σου θα προλάβει να σε μάθει ή θα φύγεις και θα του λένε είχες έναν θείο που όταν γεννήθηκες έκλαιγε σαν μικρο παιδί.

Τώρα βλέπω αυτά που άφησε, ότι ζω με ένα πλαστικό πράγμα στο στομα που μου δυσκολεύει την ζωή αλλά βλέπω ότι είμαι ακόμα εδώ και χαμογελάω. Ο καρκίνος λοιπόν είναι ευλογία για να αποδείξεις ποσό δυνατός είσαι, είναι η ψυχή δείχνεις απέναντι στην μεγάλη μάχη της ζωής σου. Είναι ο αγώνας που χρωστάς στον εαυτό σου να παλέψεις οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Να σου πω τέλος ότι παγκόσμια ημέρα είναι κάθε μέρα που κερδίζεις στην ζωή και είναι μια και μοναδική αυτή η μέρα με τα στραβά της με τα καλά της να θυμάσαι είναι μια και δεν επιστρέφει όποτε μην την σπαταλάς αλλά μα την ζεις με χαρά.

Καλημέρα άνθρωποι.

Γιώργος Βότσκαρης ανάρτηση για καρκίνο

Για την περιπέτεια της με τον καρκίνο μίλησε και η Αθηνά Παππά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ανατριχιάζει» ο Πάνος Αργιανίδης για τον καρκίνο - «Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα»

Μάχη με τον καρκίνο τέταρτου σταδίου δίνει o ηθοποιός Ντάστιν Ντάιαμοντ

Share