Γιάννα Τερζή: «Οι μουσικοί το έχουμε ακόμα βουλωμένο, δεν ξέρουμε από πού να το πρωτοπιάσουμε»

Το καρφί της τραγουδίστριας για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννα Τερζή: «Οι μουσικοί το έχουμε ακόμα βουλωμένο, δεν ξέρουμε από πού να το πρωτοπιάσουμε»

Η Γιάννα Τερζή δημοσίευσε μια φωτογραφία και πέταξε το καρφί της αναφορικά με τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών για παρενόχληση και κακοποίηση.

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και να εκφράσει με την σειρά της την δική της προσωπική άποψη.

Η Γιάννα έτσι, δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό και πέταξε την σπόντα της προς τους μουσικούς. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Μπράβο στους ηθοποιούς. Οι μουσικοί το έχουμε ακόμα βουλωμένο. Δεν ξέρουμε από πού να το πρωτοπιάσουμε μάλλον». Στο μεταξύ πριν λίγες μέρες η Γιάννη μοιράστηκε και κάποια ευχάριστα νέα!

Γιάννα Τερζή καρφί για μουσικούς

Γιάννα Τερζή: «Όλες έχουν από μία ιστορία. Και καλά θα κάνουν να φοβούνται οι εμετικοί στις διευθυντικές θέσεις»

Η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή με μια ανάρτηση της στήριξε όλες τις γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν ανοιχτά για την παρενόχληση που έχουν δεχτεί.

Μάλιστα η τραγουδίστρια είναι βέβαιη πως θα ακολουθήσουν και γυναίκες από το χώρο της δισκογραφίας.

Η ανάρτηση της Γιάννας Τερζή:

“Μπράβο σε όλες τις γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου για την τόλμη τους. Θα ακολουθήσουν κι άλλες από τη δισκογραφία… Όλες έχουν από μία ιστορία. Και καλά θα κάνουν να φοβούνται οι εμετικοί στις διευθυντικές θέσεις. Απαίσιο συναίσθημα ο φόβος ε; Απαίσιο να πληρώνεσαι με το ίδιο νόμισμα. Απαίσιο για σένα κύριε εκφοβιστή/εκβιαστή. Για εμάς είναι τέλειο #comingsoon” δήλωσε η Γιάννα Τερζή στα social media.

Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη δήλωσε πως είναι σε σκέψεις ώστε να κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Κιμούλη.

γιάννα τερζή