Ευχάριστα νέα για τον Πασχάλη Τερζή και την κόρη του, Γιάννα

Ανακοινώθηκε ότι...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Πασχάλη Τερζή και την κόρη του, Γιάννα

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα τόσο για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Πασχάλη Τερζή όσο και για την κόρη του, Γιάννα Τερζή, με την οποία κυκλοφόρησαν πριν από λίγο καιρό ένα υπέροχο τραγούδι το οποίο έχει γίνει μεγάλη επιτυχία.

Το «Για Σένα Μόνο» της Γιάννας Τερζή και του Πασχάλη Τερζή είναι μια μαγική μουσική σύμπραξη που συγκινεί από το πρώτο κιόλας άκουσμα, και όπως όλα δείχνουν έχει αγαπηθεί πολύ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας – και όχι μόνο.

Το βίντεο κλιπ έχει συγκεντρώσει μέσα σε 2 μήνες πάνω από 5.000.000 προβολές στο YouTube, με το τραγούδι να ακούγεται δυνατά και στους Έλληνες του εξωτερικού, εκεί όπου η καρδιά του ελληνισμού «χτυπάει» πάντα δυνατά.

Το μοναδικό αυτό ντουέτο είναι μια δημιουργία της ίδιας της Γιάννας τόσο στη μουσική (σε συνεργασία με τον Padé) όσο και στους στίχους. Δείτε εδώ και την αποκάλυψη που έκανε η Γιάννα Τερζή για τον πατέρα της.

Στο πένθος η κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα - Τι συνέβη;

Μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, η Γιάννα Τερζή, κόρη του αγαπημένου Πασχάλη Τερζή, εξήγησε πως είναι βυθισμένη στο πένθος καθώς έχασε έναν κοντινό της από κορωνοϊό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βίωσε μία μεγάλη απώλεια. Τα θύματα του κορωνοϊού αυξάνονται καθημερινά και έτσι έχασε κι εκείνη έναν άνθρωπο από το περιβάλλον της. Η απώλεια αυτή της στοίχισε πολύ και θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Σήμερα ο κορωνοϊός πήρε από κοντά μας έναν από τους πιο αγαπημένους μας οικογενειακούς μας φίλους. Καλό ταξίδι, κ. Γιώργο, ήσασταν πάντα χαμογελαστός», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Γιάννα Τερζή.

Γιάννα Τερζή πένθος

Πένθος βίωσαν πρόσφατα και η Kate Middleton με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Πέρα από την Γιάννα Τερζή στο πένθος βυθίστηκε και ο Αντώνης Κανάκης

Βαρύ πένθος έχει πέσει στην οικογένεια του, Αντώνη Κανάκη καθώς ο γνωστός παρουσιαστής έχασε έναν πολύ καλό του φίλο μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Μάλιστα, έκανε και μία ανάρτηση στο Instagram με την οποία έφερε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Οι νεκροί από κορωνοϊό αυξάνονται μέρα με την μέρα και έτσι, ο Αντώνης Κανάκης βίωσε επίσης μία απώλεια. Ένας καλός του φίλος έχασε τη ζωή του και ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτησε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

«Ο φίλος μου Σάκης Σωτηράκης, επικεφαλής της Ελληνικής ομάδας διάσωσης, ένας εθελοντής, ένα παλληκάρι που βοηθούσε τους συνανθρώπους του, έχασε εχθές τη μάχη με αυτόν τον διάολο που μας έχει βρει. Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω. Στην οικογένεια του η σκέψη μου» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης. Δείτε εδώ και μία ενημέρωση που έκανε ο Αντώνης Κανάκης και δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων.

Αντώνης Κανάκης πένθος