Σοφία Φύρου: Η πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοφία Φύρου: Η πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Η Σοφία Φύρου έφερε πριν μερικές ώρες το πρώτο της μωράκι στον κόσμο και η ίδια μοιράστηκε την πρώτη τους φωτογραφία μαζί.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς έχουν πλέουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους.

Οι ευχές που έχει δεχτεί το ζευγάρι από χθες είναι αμέτρητες, τόσο από τους φίλους τους όσο και από τον κόσμο που τους ακολουθεί στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πανευτυχής και καλλονή Σοφία δημοσίευσε έτσι την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της μέσα στο μαιευτήριο.

Σοφία Φύρου φώτο με τον γιο της

Και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέβασε τη πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό του

Το ζευγάρι, όπως δήλωσε σε instagram story του ο youtuber, περίμενε αρκετό καιρό, αφού ο μικρός γιος τους μάλλον δεν ήθελε να βγει από την κοιλιά της μαμάς του.

Ωστόσο, σήμερα όχι μόνο είναι μαζί του αλλά είδαμε και την πιο γλυκιά φωτογραφία του.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη

κοψιάλης μπαμπάς

κοψιάλης φύρου μωρό

Τις ζωές τους για πάντα πρόκειται να ενώσουν επίσης η Σοφία Φυρού και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η πρόταση γάμου έγινε, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Την αποκάλυψη έκανε το ζευγάρι με μια ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, η μέλλουσα μανούλα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία, όπου πόζαραν σε μια πολύ τρυφερή στιγμή και έδειχναν το μονόπετρο.

Να θυμίσουμε πως στις 19 Φεβρουαρίου 2018 ο Ηλίας Βρεττός ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, με αποτέλεσμα να υποστεί τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη. Η οδηγός του αυτοκινήτου ήταν η Σοφία Φυρού, η οποία δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό από το ατύχημα.