Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μάγια Τσόκλη: «Ο καρκίνος δεν ξεχνιέται.. είναι η μόνιμη αποσκευή σου»

Η ανατριχιαστική της ανάρτηση με αφορμή την σημερινή ημέρα

Μάγια Τσόκλη: «Ο καρκίνος δεν ξεχνιέται.. είναι η μόνιμη αποσκευή σου»
News 04.02.2021 21:55
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Μάγια Τσόκλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την μεγάλη και σκληρή μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο στο παρελθόν.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, τόσο ο Κώστας Χαρδαβέλλας όσο και η γνωστή και καταξιωμένη δημοσιογράφος, έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε όσους νίκησαν την ασθένεια αυτή αλλά και σε όσους δυστυχώς έχασαν την μάχη.

Η Μάγια Τσόκλη δημοσίευσε μια συγκινητική ανάρτηση και έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάθε μέρα, χρόνια τώρα. Ο καρκίνος δεν ξεχνιέται. Όταν γνωριστείτε, είναι η μόνιμη αποσκευή σου. Δείχνετε κατανόηση (κυρίως όχι συμπόνια) σε όσους έχουν νοσήσει, και προς Θεού, μην αμελείτε τις προληπτικές εξετάσεις σας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Με την αγάπη μου. #worldcancerday»

Μάγια Τσόκλη ανάρτηση για καρκίνο

Λίγα λόγια για την Μάγια Τσόκλη

Η Μάγια Τσόκλη γεννήθηκε στο Παρίσι. Ακολουθώντας τις επαγγελματικές μετακινήσεις του πατέρα της, έζησε τα παιδικά της χρόνια στη Γαλλία, την Γερμανία και την Ελλάδα όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα.
Μετά από σπουδές κοινωνιολογίας δούλεψε στο χώρο της Μόδας κοντά στον Γιάννη Τσεκλένη και δημιούργησε το δικό της ατελιέ.

Το 1997 ξεκίνησε μία συνεργασία με την πολιτιστική εκπομπή της τότε ΕΤ2 «Συν και Πλην» και στη συνέχεια ανέλαβε μαζί με τον σκηνοθέτη Χρόνη Πεχλιβανίδη την δημιουργία μιας ταξιδιωτικής εκπομπής. Έτσι ξεκίνησε το 1999 το «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα» στη ΝΕΤ που με τα χρόνια εξελίχθηκε στην εκπομπή «Ταξιδεύοντας με τη Μάγια Τσόκλη».

Εκτός των άλλων διευθύνει ένα μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό που ανήκει στον όμιλο της Καθημερινής.
Από τον Οκτώβριο του 2007 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει ο Γιώργος Βότσκαρης για τον καρκίνο - «Σκεφτόμουν άραγε ήρθε το τέλος;»

Μάχη με τον καρκίνο τέταρτου σταδίου δίνει o ηθοποιός Ντάστιν Ντάιαμοντ

Share