Ράδιο Αρβύλα: Βαρύ το κλίμα στην σημερινή εκπομπή - Το βίντεο για πρόσωπο που δεν βρίσκεται εν ζωή

Το συγκινητικό αφιέρωμα που έκαναν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράδιο Αρβύλα: Βαρύ το κλίμα στην σημερινή εκπομπή - Το βίντεο για πρόσωπο που δεν βρίσκεται εν ζωή

Βαρύ και έντονο ήταν το κλίμα στην σημερινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, με την παρέα του Αντώνη Κανάκη να παίζουν ένα συγκινητικό βίντεο για ένα αγαπημένο τους πρόσωπο που δεν βρίσκεται εν ζωή.

Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια ο αγαπημένος φίλος των συντελεστών της εκπομπής τους αποχαιρέτησε και έτσι όπως κάθε χρονιά προβλήθηκε ένα βίντεο αφιέρωμα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής πρωτού αποχαιρετίσει το κοινό ανέφερε πως αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερη για εκείνους και αμέσως μετά είπε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα δεν θα κλείσουμε όπως κλείνουμε και θα σας εξηγήσω γιατί. Ήρθε στο μυαλό μου και εκείνο που έλεγα πριν που έκανα την αφιέρωση για τον φίλο μου τον Κώστα.

Δεν θα στενοχωριόμαστε γιατί είναι και ήταν ένα πραγματικά λαμπερό άτομο, ένα χαρισματικό παιδί που τόσο θα θέλαμε να είμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, να μεγαλώναμε όλοι μαζί, να ωριμάζαμε, να ασπρίζανε τα μαλλιά μας, να τρώγαμε όλοι μαζί, να ήμασταν παρέα. Σαν σήμερα ο Αντώνης μας έφυγε. Κάθε μέρα τον θυμόμαστε αλλά είναι η μέρα που εδώ και πολλά χρόνια παίζουμε αυτό το βίντεο». Ωστόσο, το κλίμα της εκπομπής προχθές ήταν αρκετά εύθυμο, κάτι που επιβεβαιώθηκε από ένα βίντεο αφιερωμένο στην.. Ανθή Σαλαγκούδη!

Ράδιο Αρβύλα αντίο σε αγαπημένο πρόσωπο

Οι Ράδιο Αρβύλα ανακοίνωσαν την μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή τους

Οι Ράδιο Αρβύλα στην σημερινή τους εκπομπή ανακοίνωσαν μια μεγάλη αλλαγή που πρόκειται να δούμε από τις επόμενες μέρες στο πλατό του OPEN.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήρε τον λόγο και έσπευσε να προχωρήσει σε μια σημαντική ανακοίνωση.

Οι Ράδιο Αρβύλα συνήθιζαν κάθε χρόνο να φιλοξενούν ανερχόμενα συγκροτήματα, το ίδιο πρόκειται λοιπόν να κάνουν και στον νέο φετινό κύκλο.

Όπως ανέφερε ο Στάθης, από σήμερα αλλά και κάθε Παρασκευή θα φιλοξενούν στο πλατό διάφορα συγκροτήματα. Να σημειώσουμε ωστόσο, ότι η εκπομπή τα πάει πολύ καλά στην τηλεθέαση και στην πρεμιέρα μάλιστα σημείωσε φοβερά νούμερα!