Πέννυ Μπαλτατζή: «Ένας πασίγνωστος πολιτικός με πήρε και με έβαλε στα πόδια του»

«Η παρενόχληση κι ο σεξισμός από οποιονδήποτε προς οποιονδήποτε είναι πολύ σοβαρό θέμα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέννυ Μπαλτατζή: «Ένας πασίγνωστος πολιτικός με πήρε και με έβαλε στα πόδια του»

Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στο The Caller με την Χρίσλα Γεωργακοπούλου και αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε μικρότερη ηλικία.

Η γνωστή ηθοποιός πριν λίγες μέρες αποκάλυψε για τις δυσκολίες που βίωσε κατά την εγκυμοσύνη της και σήμερα έρχεται να εξομολογηθεί και για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν.

Η Πέννυ Μπαλτατζή είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα υπήρχαν τέτοια περιστατικά. Έχει τύχει άνθρωπος πολύ μεγάλη ηλικίας να μου «την πέφτει» ανοιχτά και να φέρνει γνωστές τραγουδίστριες για να με δελεάσει και αν δείξει ότι τις ξέρει.

Ήταν βουλευτής ο κύριος Σταύρος 60 χρονών κι έφερνε κι άλλα κορίτσια και του έλεγα πολύ όμορφες κοπέλες. Αλλά δεν με τραβούσε μια τέτοια ηλικία. Η παρενόχληση κι ο σεξισμός από οποιονδήποτε προς οποιονδήποτε είναι πολύ σοβαρό θέμα. Βέβαια με όσα γίνονται στον χώρο μας δεν δικαιολογώ την συμπεριφορά όσων αντιμετωπίζουν όλους τους καλλιτέχνες το ίδιο.

Με είχαν καλέσει σε ένα event σε κότερο με την μπάντα μου, όπου υπήρχαν πολιτικοί, κι εκεί που τραγουδούσαμε ξέφυγαν κάποιοι. Ένας πολιτικός με πήρε και με έβαλε στα πόδια του ενώ η γυναίκα του άρχισε να τραγουδά με τον τραγουδιστή. Εμένα από που κι ως που με πήρε;

Ήταν άκρως σεξιστικό. Είπα στον μπουζουξή θα φύγω κολυμπώντας. Είναι πασίγνωστος πολιτικός κι έχει βγει και κυβέρνηση. Ένας άλλος έλεγε σε συνάδελφό του καλό κοριτσάκι είναι, παρ΄ το για οικογένεια και να κάνεις χαζομάρες και με άλλες. Πραγματικά πόσο υποτιμάς κάποιον!’ κατέληξε λέγοντας η Πέννυ Μπαλτατζή.

Πέννυ Μπαλντατζή σεξουαλική παρενόχληση

Πέννυ Μπαλτατζή: «Μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση από τον παντρεμένο με παιδί εργοδότη μου»

Το πρωί της Παρασκευής, η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη και εξομολογήθηκε για την παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε με ειλικρίνεια πως: «Φυσικά μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Μου έχει πει εργοδότης σε μαγαζί ότι θα μου δώσει χρήματα στο μαγαζί που τραγουδούσα, όταν δεν ήμουν τόσο γνωστή, για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela.

Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela, αλλά ένας άνθρωπος σε ένα συνοικιακό μαγαζί».

Πέννυ Μπαλτατζή παρενόχληση

Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Έφυγα κάποια στιγμή εξαγριωμένη. Περίμενα να πάρω το μεροκάματο μου, δεν είπα τίποτα, κρατιόμουν τρεις μέρες για να μην δείξω ότι έχω ενοχληθεί… Γιατί έκανε και άλλα πράγματα.

Μου έκλεινε από την κοσνόλα τη φωνή και άλλα πολλά επειδή εγώ δεν δεχόμουν τις προτάσεις του. Παντρεμένος με παιδί και πολλές φορές, αγκαλιά με το παιδί του, έλεγε πράγματα» κατέληξε η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία σόκαρε με μια δήλωση που έκανε αναφορικά με την μητέρα της.