Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Κρίμα για την αξία που δίναμε σε ανθρώπους του καλλιτεχνικού στερεώματος»

Πήρε θέση για τις καταγγελίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Κρίμα για την αξία που δίναμε σε ανθρώπους του καλλιτεχνικού στερεώματος»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θέλησε να πάρει θέση για τις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό, ξεκαθαρίζοντας πως τόσο καιρό ο κόσμος έδινε άδικα αξία σε ορισμένους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου.

Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother έχει δείξει πως είναι μία γυναίκα που δεν φοβάται να μιλήσει δημόσια για θέματα που την απασχολούν.

Έτσι δε θα μπορούσε να αφήσει τον θέμα των παρενοχλήσεων να πέσει κάτω, παίρνοντας φυσικά το θέμα των γυναικών και των ανδρών που έχουν κάνει καταγγελίες, ενώ πριν από λίγο καιρό, είχε έρθει σε ρήξη με τους φανς της.

«Κόσμε ύψωσε τη δύναμη της φωνής σου. Το ψέμα διαγράφεται, η αλήθεια όμως αποδεικνύεται. Κρίμα για την αξία που τόσα χρόνια δίναμε σε ορισμένους ανθρώπους του καλλιτεχνικού στερεώματος. Ήρθε η ώρα να τους την πάρουμε πίσω.

Διότι η αξία δεν παίρνει την ανάλογη αξία της, κοτνά σε λάθος ανθρώπους», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Instagram

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η ερώτηση του Γεωργαντά που την ενόχλησε - «Έχεις κάνει one night stand;»

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής After Dark με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά. Ωστόσο, κάποιες ερωτήσεις του, φαίνεται πως την ενόχλησαν και δεν θέλησε να απαντήσει. Βέβαια, σε άλλες απάντησε με δυσκολία.

Μια από αυτές τις ερωτήσεις ήταν αν έχει κάνει ποτέ «one night stand». Τότε η δικηγόρος από την Κρήτη και νικήτρια του Big Brother, είπε πως είναι «παλαιών αρχών» και ξεκαθάρισε ότι δεν απαντάει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Βέβαια, μετά από μια μικρή δυσκολία, είπε πως δεν έχει κάνει ποτέ.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη After Dark ΣΚΑΙ

Όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Πυργίδη και αν ήταν τελικά ερωτευμένη μαζί του, απάντησε: «είχαμε το ίδιο χιούμορ, σκεφτόμασταν περίπου το ίδιο» και τόνισε ότι δεν υπήρξε έρωτας.

Επίσης, καλεσμένη στο After Dark, βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πέταξε "καρφιά" σε Παπαγεωργίου και Ουγγαρέζο.