Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχω ζήσει 2 επιθανάτιες εμπειρίες! Έχω έντονη επαφή με το μεταφυσικό»

Απίστευτες αποκαλύψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχω ζήσει 2 επιθανάτιες εμπειρίες! Έχω έντονη επαφή με το μεταφυσικό»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής» στο Plus TV Κύπρου παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία αποκάλυψε πως έχει ζήσει δύο επιθανάτιες εμπειρίες.

Απόσπασμα από την εν λόγω συνέντευξη πρόβαλλε η εκπομπή Happy Day και τα λόγια της σοκάρουν.

«Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες. Και τις δύο φορές, πέρα από το ότι πέρασε flashback σε δευτερόλεπτα όλη η ζωή μου από το τώρα, που το βίωνα, μέχρι πίσω… Πήρα την απόφαση ότι ήρθε η ώρα μου να τελειώνω και πέρασα από το φόβο και τον τρόμο ότι τώρα πάω για θάνατο. Αυτό που πήρα την απόφαση, ένιωσα μια τέτοια ηρεμία, δεν υπήρχε κανένας φόβος στη μετάβασή μου στην άλλη πλευρά. Για κάποιο λόγο με άφησαν πίσω», είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Ενώ, στη συνέχεια δήλωσε: «Από μικρή έχω με το μεταφυσικό έντονη επαφή. Και να ξέρετε ότι εκεί έχω περισσότερη εμπιστοσύνη απ’ ότι σε αυτό εδώ το υλικό, ρεαλιστικο… matrix». Ωστόσο, συγκλονίζει και η αποκάλυψη για την κόρη της.

μαγγίρα άντρες

Ματθίλδη Μαγγίρα: "Για το σημείο που έχουν φτάσει οι άνδρες ,οι γυναίκες φέρουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη"

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για την επαγγελματική και καλλιτεχνική πορεία της ζωής της στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε την άποψη της για τον σημερινό αντρικό πληθυσμό.

"Για το σημείο που έχουν φτάσει οι άνδρες σήμερα εμείς οι γυναίκες φέρουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, γιατί εμείς τους δημιουργούμε και τους γαλουχούμε ως μάνες. Εάν δεν αντικρίσουμε την αλήθεια μας στον καθρέφτη με γενναιότητα, θα είμαστε συνεχώς στα ίδια και τα ίδια.

Επειδή ανήκω στο ζώδιο των Διδύμων, βαριέμαι εύκολα, το έχω δει το έργο, δεν έχει κάτι άλλο να μου δώσει, οπότε θέλω να πάω παρακάτω. Και επειδή μου αρέσει να μαθαίνω -και μαθαίνω γρήγορα-, προτιμώ τα καινούργια λάθη, γιατί θα είναι καινούργια μαθήματα." είπε μεταξύ άλλων η Ματθίλδη η οποία φέτος θα συμμετέχει στο YFSF.

Και συνέχισε: Αυτό είναι άκρως ανανεωτικό. Και αφού αναφερθήκαμε σε λάθη, αλίμονο σε όποιον δεν κάνει, γιατί από αυτά μαθαίνουμε. Αν τα επαναλαμβάνουμε, σημαίνει ότι δεν μάθαμε. Χάρη σε αυτά εξελισσόμαστε και ενηλικιωνόμαστε"