Ματέο Παντζόπουλος: Το βίντεο που ανέβασε ανήμερα των γενεθλίων του και «έριξε» το instagram

Πάθαμε πλάκα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ματέο Παντζόπουλος: Το βίντεο που ανέβασε ανήμερα των γενεθλίων του και «έριξε» το instagram

Ο Ματέο Παντζόπουλος δημοσίευσε ανήμερα των γενεθλίων του ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και κατάφερε για ακόμη μια φορά να ρίξει την πλατφόρμα.

Ο αγαπημένος της Ελένης Μενεγάκη πριν μερικές μέρες έγινε 52 ετών και έτσι η λαμπερή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία που τον φιλά στο μάγουλο και έγραψε στην λεζάντα: «Πολύχρονος αγάπη μου! Είμαστε τόσο τυχεροί που σ έχουμε!!!»!

Με αφορμή την ημέρα αυτή, και ο Ματεό ανάρτησε ένα εντυπωσιακό βίντεο στον λογαριασμό του, παρόλο που ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερο ενεργός, μιας και από τον Σεπτέμβριο του 2020 δεν είχε δημοσιεύσει κάτι.

Έτσι, ο Ματέο ανάρτησε την αγαπημένη παραλία της Ελένης και τον τόπο καταγωγής του και η ομορφιά στα Άχλα είναι απλά απερίγραπτη! Τις ευχές της για τα γενέθλια του έστειλε και η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Παντζόπουλος βίντεο στα γενέθλια του

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος αγόρασαν πολυτελές οίκημα

Τι και αν βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας, όπως φαίνεται η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, έκαναν μια νέα επενδυτική κίνηση. Την είδηση μετέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Παρασκευής και ανέφερε πως το ζευγάρι αγόρασε πολυτελές οίκημα.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος, φαίνεται πως η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της αγόρασαν ένα ακίνητο στα βόρεια προάστια. Πρόκειται για ένα πολυτελές οίκημα που αποτελείται από τρία οροφοδιαμερίσματα.

Μάλιστα, Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος έχουν συναντηθεί ήδη με επαγγελματία διαμόρφωσης και εξοπλισμού εσωτερικών χώρων.

Η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της και αυτό φαίνεται και από την κίνηση να ανεβάσει στο Instagram οικογενειακή φωτογραφία.