Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι ευχές στον Ματέο Παντζόπουλο και η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη

Τα σχόλια που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι κουμπάρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι ευχές στον Ματέο Παντζόπουλο και η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε σήμερα το πρωί με μία ανάρτησή της στον Ματέο Παντζόπουλο και έτσι η Νατάσα Θεοδωρίδου έστειλε τις δικές της ευχές στον καλό της φίλο με ένα σχόλιο κάτω από την αξιαγάπητη φωτογραφία.

Οι δύο φίλες είναι πολύ δεμένες και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Νατάσα Θοεδωρίδου βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA.

Κάτω λοιπόν από την ανάρτηση της κουμπάρας της έγραψε:

“Mατέο μας χρόνια πολλά”, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά βάζοντας μερικές καρδιές.

Νατάσα Θεοδωρίδου Ματέο Παντζόπουλος

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που έφερε την αντίδραση της Θεοδωρίδου - Τι συνέβη

Η Ελένη Μενεγάκη απουσιάζει εδώ και καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας και από τον χώρο της τηλεόρασης για αυτό και έχει γίνει πιο ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα. Καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες με τις περισσότερες να απεικονίζεται η οικογένεια της. Με αφορμή μια φωτογραφία που ανάρτησε χθες, η Νατάσα Θεοδωρίδου αντέδρασε δημόσια.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια ήταν η ίδια με την μικρή της κόρη Μαρίνα στην οποία πόζαραν αγκαλιασμένες και χαρούμενες φορώντας τις μάσκες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία έριξε το instagram και συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια και likes.

Εκείνο όμως που ξεχώρισε δεν ήταν άλλο από αυτό της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η αγαπημένη φίλη και κουμπάρα της Ελένης έγραψε: "Ομορφιές μου...."

σχόλιο της νατάσας θεοδωρίδου στην φωτογραφία της ελένης μενεγάκη

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αντίδραση της όταν η Ελένη φίλησε τον Ματέο και τα παιδιά της! - "Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα..."

Συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, η Νατάσα Θεοδωρίδου το βράδυ του Σάββατου, τραγούδησε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων έκανε δηλώσεις και για την κουμπάρα και καλή της φίλη Ελένη Μενεγάκη.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης στην τελευταία της εκπομπή για να τραγουδήσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες! Καθώς τραγουδούσε το νέο της κομμάτι "Παραδόθηκα σε εσένα" η Ελένη Μενεγάκη σηκώθηκε και φίλησε on camera τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Επιπλέον, η τραγουδίστρια έκανε και την αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλώντας για το συγκεκριμένο σκηνικό, είπε: «Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα να σας πω την αλήθεια. Μετά το είδα. Συγκινήθηκα πάρα πολύ και εγώ. Σαν τον έρωτα δεν έχει. Ο έρωτας είναι υγεία, ανοίγει ορίζοντες. Είναι μαγικός».