Νέα φωτογραφία της μικρής Μαρίνας - Με γουνάκι και κόκκινο καλσόν στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη

Μοιάζει με τη μαμά της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα φωτογραφία της μικρής Μαρίνας - Με γουνάκι και κόκκινο καλσόν στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα φωτογραφία της μικρής Μαρίνας. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Μαρίνα ποζάρει στην αγκαλιά της μαμάς της με κόκκινο καλσόν και το πιο στιλάτο γουνάκι.

Μαμά και κόρη περνούν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί μιας και η παρουσιάστρια έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο τώρα που βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο στιγμιότυπο μαζί με την μικρή της κόρη, αυτή τη φορά όμως και οι δύο φοράνε τις μάσκες τους και τα χειμωνιάτικά τους ρούχα.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα

Η μικρή Μαρίνα είναι ένα αληθινό fashion icon και ακολουθεί πιστά τα βήματα της μανούλας της. Δείτε τι δώρο πήρε η Ελένη Μενεγάκη στα παιδιά της για τα Χριστούγεννα.

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Παντζοπούλου

Δάκρυα χαράς για την Ελένη Μενεγάκη - Το δώρο που της έκανε η μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε λίγο νωρίτερα τα γενέθλιά της που είναι στις 29 Οκτώβρη - δείτε εδώ φωτογραφία να σβήνει την τούρτα στο Όναρ - και πήρε και τα δώρα από την οικογένειά της! Ένα, όμως, ήταν αυτό που την συγκίνησε περισσότερο από όλα, αυτό της μικρής Μαρίνας.

Πέντε δεκαετίες Ελένη! Ποιος να φανταζόταν το πρωί της 29ης Οκτωβρίου 1969 πως γεννιόταν ένα αστέρι που θα άλλαζε την ιστορία της τηλεόρασης με περισσότερους από έναν τρόπους...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Για πρώτη φορά δεν χρειάζεται να περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή που θα τελειώσει η εκπομπή για να αγκαλιάσει τους δικούς της ανθρώπους. Μετά από 29 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην τηλεόραση, επέλεξε συνειδητά να αφιερωθεί στην οικογένειά της και να αποσυρθεί για λίγο από τα φλας που τόσο πολύ την κυνήγησαν και την αγάπησαν, αλλά και τόσο πολύ ταίριαξαν στο φωτογενές πρόσωπό της.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές στη ζωή της πλέον η μητέρα της κυρία Ζέτα, με την οποία μεγάλωσαν μαζί μετά την πρόωρη απώλεια του πατέρα της Ελένης, αλλά και η οικογένεια που έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια: ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος και τα παιδιά της, Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Αυτοί είναι και οι άνθρωποι με τους οποίους σβήνει φέτος ξανά τα κεράκια της.

Η 29η Οκτωβρίου και ο Οκτώβριος γενικά είναι μία γιορτή, αφού μέσα σε αυτόν το μήνα, εκτός από εκείνη, γιορτάζει λίγες μέρες νωρίτερα ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος. Κάθε χρόνο ετοιμάζουν οικογενειακά γλέντια με σχεδόν άπαντες παρόντες, έτσι και φέτος, με την πανδημία και τα μέτρα μόνο να δυσκολεύουν τη μετακίνηση σε όσους μένουν εκτός Αθηνών και είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Απόλυτη οικοδέσποινα η Ελένη, μόλις επιστρέφει σπίτι ξεχνάει την εικόνα του απόλυτου θηλυκού, βάζει ποδιά και ρίχνεται στην κουζίνα για να ετοιμάσει λαχταριστές λιχουδιές για τα παιδιά της, που δεν έχουν κανένα παράπονο από τη μαγειρική της. Τα τρανταχτά γέλια της ακούγονται από μακριά και εκείνη λάμπει, έχοντας αποκτήσει όσα επιθυμούσε από τη ζωή και πολλά παραπάνω...

Το δώρο που έκανε η μικρή Μαρίνα στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η μικρή Μαρίνα είχε προετοιμάσει από το σχολείο μια ζωγραφιά στην οποία πρωταγωνιστούσε μια ξανθιά βασίλισσα, η Ελένη Μενεγάκη δηλαδή, που με το στέμμα της καθόταν στον καναπέ του σπιτιού και στην αγκαλιά της είχε 4 παιδιά κι ένα μαγικό ραβδάκι!

Δείτε εδώ τι της πήρε ο Ματέο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!