Τσακώθηκαν στον αέρα του Ευτυχείτε Καινούργιου - Μπιμπίλας: «Αν θέλεις φύγε»

Έγινε έξαλλη η παρουσιάστρια και ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσακώθηκαν στον αέρα του Ευτυχείτε Καινούργιου - Μπιμπίλας: «Αν θέλεις φύγε»

Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Σπύρο Μπιμπίλα να τσακώνονται και οι τόνοι να ανεβαίνουν. Μάλιστα, ο ηθοποιός και Πρόεδρος του ΣΕΗ, έφτασε στο σημείο να απειλήσει πως θα αποχωρήσει από την κάμερα και δεν θα τους μιλήσει, κάτι που εξόργισε την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής περίμενε τον Σπύρο Μπιμπίλα κάτω από το σπίτι του για να σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις με τις καταγγελίες Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη κατά πασίγνωστου ηθοποιού.

Ο ηθοποιός λοιπόν, ενοχλήθηκε πολύ με όσους αποκαλύπτουν έγγραφα και γεγονότα σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται, αλλά και με όσους τον ενοχλούν κάθε ημέρα και κάθε λεπτό με τηλεφωνήματα, λέγοντας πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα με την ησυχία του.

Οι τόνοι ωστόσο ανέβηκαν πολύ και έπεσαν οι απειλές από τον Μπιμπίλα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου πήγε να του κάνει μια ερώτηση σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις. Τότε ο ίδιος την διέκοψε λέγοντας πως εκείνοι θα τον ακούσουν, αλλιώς θα φύγει. Η Κατερίνα Καινούργιου, αφού είπε ναι... γύρισε και απάντησε έξαλλη αν θέλει να φύγει, να φύγει.

Βέβαια το κλίμα ηρέμησε και από τις δυο πλευρές μετά από λίγα δευτερόλεπτα, καθώς η εκπομπή και ο ηθοποιός έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Βίντεο από τον τσακωμό Καινούργιου - Μπιμπίλα στον αέρα του Ευτυχείτε

Επίσης, πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε για όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του θεάτρου με τις καταγγελίες εις βάρος ηθοποιών και την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα σχετικά με τη φημολογούμενη παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός ανέφερε πως δέχεται πιέσεις για να καλύψει πολλά πράγματα που έχουν σημειωθεί, κάνοντας μάλιστα έκκληση προς πολλούς.