Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Καταγγέλλει πασίγνωστο ηθοποιό για ασελγείς πράξεις, λεκτική βία και προσβολή

Αναλυτικά τα όσα κατέθεσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Καταγγέλλει πασίγνωστο ηθοποιό για ασελγείς πράξεις, λεκτική βία και προσβολή

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατέθεσε χθες βράδυ την καταγγελία της μαζί με τη Λένα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, έγιναν γνωστοί οι λόγοι για τον οποίο κατήγγειλε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τον πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έκανε λόγο για ασελγείς πράξεις, λεκτική βία καθώς και προσβολή.

Οι τρεις κυρίες αναφέρθηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του χώρου και συγκεκριμένα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μίλησε για όλα όσα βίωσε στο πλευρό του και μάλιστα όχι μόνο μία φορά.

Αναλυτικά η καταγγελία της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για τον πασίγνωστο ηθοποιό

Το πρωί της Παρασκευής, διαβάστηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ένα απόσπασμα από την καταγγελία που κατέθεσε χθες βράδυ στο ΣΕΗ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τον πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Ο καταγγελλόμενος προέβη πολλές φορές σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς μου και όχι μόνο, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας μου, την ανάγκη μου να εργαστώ και τον φόβο που μου είχε εμφυσήσει.

Ο καταγγελλόμενος με παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου με διάφορους τρόπους, όπως παρακολουθώντας με και προκαλώντας μου μια διαρκή ανησυχία που έφτανε πολλές φορές στα όρια του τρόμου. Δεν ήξερα ποια θα ήταν η επόμενη κίνησή του.

Μια σκηνή με ένα τρυφερό φιλί εκείνος χρησιμοποιούσε βία. Όταν ερχόταν πρώην σύντροφός μου να δει την παράσταση με έπιανε σε διάφορα σημεία του σώματός μου», λέει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.