Έμιλι Ρατακόφσκι: Ποζάρει ολόγυμνη με την φουσκωμένη της κοιλιά

Λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει το πρώτο της μωράκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έμιλι Ρατακόφσκι: Ποζάρει ολόγυμνη με την φουσκωμένη της κοιλιά

Η Έμιλι Ρατακόφσκι φωτογραφήθηκε ολόγυμνη ποζάρωντας στον καθρέφτη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, λίγο πριν γεννήσει το μωράκι της.

Το πασίγνωστο μοντέλο και ο σύζυγος της Sebastian Bear-McClard διανύουν την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί σε μερικές εβδομάδες.

Η Έμιλυ ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της και σε μια πρόσφατη δήλωση της είχε αναφέρει: «Δεν είχα καταλάβει ποτέ τι σημαίνει πραγματικά να κάνεις οικογένεια και να μεγαλώνεις παιδιά. Είναι απίθανη εμπειρία και νιώθω πολύ τυχερή που τη βιώνω.

Δεν ξέρω φυσικά πώς είναι η μητρότητα γιατί αυτή είναι η πρώτη φορά που τη βιώνω και ο καθένας έχει διαφορετικές εμπειρίες και απόψεις. Οπότε, το καλύτερο πράγμα που έχω να κάνω είναι να αφήσω τα πράγματα να έρθουν φυσικά και να αντιμετωπίσω την κάθε μέρα ξεχωριστά και να δω που θα με βγάλει ο δρόμος».

Η ίδια πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με πρωταγωνίστρια την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με τα like και τα σχόλια να παίρνουν φωτιά.

Αυτήν την φορά, το μοντέλο φωτογραφήθηκε στον καθρέφτη της ολόγυμνη και στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Κάποιες φορές νιώθω σαν το Γουΐνι το αρκουδάκι σε ανθρώπινο σώμα και άλλες φορές σαν μια θεά της γονιμότητας με χυμώδη οπίσθια. Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία μια μέρα που ένιωθα το δεύτερο. Ωστόσο, ξέρω ότι θα μου λείψει αυτή η φουσκωμένη κοιλιά αλλά και αυτές οι κλωτσιές πολύ σύντομα». Έγκυος στο μεταξύ είναι και η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Rose Leslie!

Έμιλι Ρατακόφσκι ποζάρει ολόγυμνη με την φουσκωμένη της κοιλιά

Λίγα λόγια για την Έμιλι Ρατακόφσκι

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (Emily O'Hara Ratajkowski, 7 Ιουνίου 1991) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο.

Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke “Blurred Lines” το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες.

Μετά από αυτή τη συμμετοχή της σε αυτό το μουσικό βίντεο, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ. Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο (FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε τέσσερα μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία Gone Girl με τον Ben Afleck ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Entourage και We Are Your Friends με τον Zack Efron.